Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Nisan 19 kadar toplam yağış batı karadeniz ve güneydoğu anadoluda normalerin biraz üstünde yağış var 

resim

Yağmuru da özledim doğrusu.

Uzun süreli durgun havalardan pek hoşlanmıyorum.

Gelsin hayırlısı ile.

(04-03-2019, 04:17 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağmuru da özledim doğrusu.

Uzun süreli durgun havalardan pek hoşlanmıyorum.

Gelsin hayırlısı ile.

Engin Bey, dediğiniz gibi uzun bir süreyi yağışsız geçirdik. Umarım biran önce gelir...

Pazar aksamı etkili yağışlar beklediğimiz yagıslar trakyadan giriş yapıyor pazartesiden itibaren 4 gün etkili yagıs alırız bereketli nisan yagmurları

İstanbul'da etkili yağışları 19-20 Nisan gibi göreceğiz.
Bu yağışlar oldukça etkili olacak. 1 ayda aldığımızı 1 günde alacağız.

Bu tarihe kadar yağış olmayacak mı? Elbette olacak.

Ancak ses getirecek bir yağış beklentim var benim.

Tam tarih vermek elbette çok çok zor ama imkansız değil.
19-20 Nisan S.O.S Verilecek bir tarih olabilir.

Bu arada S.O.S; Acil durum sinyali oluyor ve Mors alfabesinde Uluslararası bilinen bir kod.

(04-04-2019, 11:56 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul'da etkili yağışları 19-20 Nisan gibi göreceğiz.

Bu arada S.O.S; Acil durum sinyali oluyor ve Mors alfabesinde Uluslararası bilinen bir kod.

Abi bizim de 21-22-23 nisanda topuk yaylasına 3 günlüğüne gidicez otelden yerler alındı. Tam korktuğum başımıza geldi ya Sad
  Beğenenler:
  • ersel candan

(04-05-2019, 09:56 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-04-2019, 11:56 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul'da etkili yağışları 19-20 Nisan gibi göreceğiz.

Abi bizim de 21-22-23 nisanda topuk yaylasına 3 günlüğüne gidicez otelden yerler alındı. Tam korktuğum başımıza geldi ya Sad

Dediğim gibi kardeşim 18-23 Nisan arasındaki 5 günlük periyotta sıkı hemde oldukça sıkı yağışlarımız var.

Sel ve su baskınları riski ihtimalide oldukça kuvvetli. Açık ve rakımı yüksek alanlarda bulunmakta riskli, sayıca fazla beklediğim yıldırım ve şimşek hadiseleri olacaktır.

Enerji birikiyor.. kızgın sinirli

Bu pazar ve pazartesi gunu kiyi ege de pazartesi gunu trakya ve istanbulun avrupa yakasinda yagislar etkili olacak ama ayin 19 u gibi serkan beyinde dedigi gibi istanbulda asiri yagis gorulecek artik bahar ve meshur nisan yagmurlari basliyor onumuzdeki hafta hergun yagisli bu aylarda genelde yildirim simsek gokgurultusu olaylarida goruluyor

Uzun zamandır haziran ayları nispeten daha serin geçiyor geçtiğimiz senelere göre.Açıkçası sıcaktan nefret eden bir insan olarak (kar sevdalısı olmamla ilgisi yok) bu yazın nispeten daha serin geçmesi tek dileğim.Yazın tabiki sıcak olacak mevsim mevsimliğini yapacak ancak gerçekten çok bunalıyorum hani derler ya kolum kanadım kırılıyor.İstanbul un sıcağı nemle birleşince çekilmez oluyor.
Bu yüzden temmuz ve ağustos ayları benim için zor geçiyor.Hava serin olunca insan daha dinç hissediyor kendisini.
Serkan Bey bu yazla ilgili bir öngörünüz var mı?
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, ersel candan, Snowsedat

Gfs akşam güncellemesi 
Aksiyon aksiyon. ... ..
http://images.meteociel.fr/im/1807/anim_iwj6.gif
http://images.meteociel.fr/im/5245/anim_kwd0.gif

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi