Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(Son Düzenleme: 01-18-2019, 07:17 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

Yoksa %100 snowserkan'a ait online termometre mi geliyor?  Dash yanında da barometremi? Bide nem göstergesi olsa Clap . Ay yoksa dewpoint göstergeside mi?   sins  Çekik kardeşlerimizin kargosu çok yavaş çalışıyor ya. Ben sabırsızlanmaya başladım Big Grin

resim
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Burak1980, burakrpc, ersel candan, Ghost1, Göksel, Poyraz, snowserkan

(01-18-2019, 07:17 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoksa %100 snowserkan'a ait online termometre mi geliyor?  Dash yanında da barometremi? Bide nem göstergesi olsa Clap . Ay yoksa dewpoint göstergeside mi?   sins  Çekik kardeşlerimizin kargosu çok yavaş çalışıyor ya. Ben sabırsızlanmaya başladım Big Grin

resim

Kardeşim ne yaptın sen ya Smile

Vallahi seni canı gönülden tebrik ediyorum. 
Kimseden hiç bir talepte bulunmadan gönüllü olarak yapıyorsun bu işleri. 

Artık dewpoint, sıcaklık vs türü bilgileri kendi istasyonumuzdan online bakacağız. 
Tebrik ve teşekkür ediyorum sana.

Serkan beyi takip edin modelleri değil

(01-19-2019, 12:02 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan beyi takip edin modelleri değil

Ahmet bey yeni modellerin şöyle olsun o zaman elma resmi gösterirsen sistem geliyor armut resmi gösterirsen sistem gelmiyor ilk sistem beklentim şöyle yapayımda sitenin sinerjisi düşsün O zaman siz onu istiyorsunuz heralde 
resim

Mesajınızı anladım desem yalan olur

(01-19-2019, 12:24 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-19-2019, 12:02 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan beyi takip edin modelleri değil

Ahmet bey yeni modellerin şöyle olsun o zaman elma resmi gösterirsen sistem geliyor armut resmi gösterirsen sistem gelmiyor ilk sistem beklentim şöyle yapayımda sitenin sinerjisi düşsün O zaman siz onu istiyorsunuz heralde 
resim

Sana katılıyorum kardeşim burada model paylaşıp altını doldurmazsak sadece kar yağdığı zaman gol haberi vermeye gireriz ozaman foruma başka ne kaldıki geriye

Mesajlarınızı Sohbet, Muhabbet Formuna taşıdım buradan devam ederseniz sohbete sevinirim..
  Beğenenler:
  • AZOR

resim
Pimi çektik bekliyoruz...
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • AZOR

Heycan la Gfs gece güncellemesine bakıyorum birazdaha bize doğru yaklaşım gösterecektir umarım..
  Beğenenler:
  • AZOR

Yorumsuz
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, Poyraz

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi