| |
Saygıdeğer Serkan Bey , Emin Bey ve forum sakinleri yeni yılınızı kutlar , herşey gönlünüzce olsun
(12-31-2018, 07:14 PM)yalcın ozturk54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan hocam 5 ocak sistemi yerinde mi ? 30- 35 cm demiştiniz ve bu geçerlimi hala? artık az kaldı ve heyacan dorukta! Başta Serkan ve Emin Abilerim ve Tüm kar severlerin yeni yılı kutlu olsun, 2019 size güzellikler getirsin, ülkemiz için her türlü kötü olaydan uzak bir yıl olsun AllahCC İzniyle bol kar yağsın. Yalçıncım, seninde yeniyılın kutlu olsun...
Tüm arkadaşların ve başta snowserkan olmak üzere emeği geçen tüm ekipin yeni yılını kutlar, 2019 yılının hepimize bol bol karlı günler getirmesini dilerim
Başta Serkan Bey,Emin Bey ve tüm kar sevdalısı forum arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum tüm isteklerinizin olduğu bol kar yağışlı musmutlu bir yıl olması dileği ile
Serkan bey ve Emin bey başta olmak üzere tüm forumda ki arkadaşların Yeni yılını Kutlarım.
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
Herkese mutlu bol karlı yıllar diliyorum
Bu güzel ortamda hep birlikte nice güzel sistemler hava olayları yakalarız inşallah.Gönül isterdi yılbaşına karlı girelim ama olsun.İlk ciddi sistemimiz yaklaştı geç olsun güç olmasın
Ben de herkese mutlu seneler diliyorum. Sağlıklı, sıhhatli, huzurlu bir 2019 olsun. Bol karla mikroplar kırılsın, salgınlar bitsin, çoluk çocuk perişan olmasın. Eskisi gibi kışlar olsaydi bu kadar salgınlar, hastalıklar olmazdı belki de. Kar mutluluk olduğu gibi ayni anda şifa ve rahmet de. Rabbim bol bol nasip etsin insallah.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |