Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Son 24 saat'te 1,341 kişi online olmuş. Yahu 1341 de takıldık yok mu arttıran. Big Grin Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Ftherdem, KardanadamEmin, snowserkan

1Kardanadam 

Başta Serkan hocam emin hocam azor ve tüm KAR sevdalısı forumdaşlarin yeni yılını tebrik ediyorum yeni yil sağlık mutluluk huzur ve istanbul ve aynı zamanda gebzeye bol bol KAR getirmesini diliyorum. Bir soru sormak istiyorum naçizhane gelen bu sistemin marmaranin doğusu derken izmit sakarya civarı mi yoksa gebze de güzel KAR yağışı alacak mı? en net bilgi yarın akşamki veriler okudum az önce ama mgm kar ikonu koyduğu için ister istemez insanin içi içine sığmıyor takrar iyi seneler
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

Sevgili Serkan ve KardanadamEmin yazdıklarınız ve yorumlarınız o kadar pozitif ki sizi bizzat tanımasam da kanım kaynadı. Bıkıp usanmadan insanları bilgilendiriyor ve tahminlerinizi paylaşıyorsunuz. Başta size ve tüm kar severlere iyi seneler. Umarım alçak basınç istediğimiz konumdan geçer de 2019’a güzel bir başlangıç yaparız.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

DEĞERLİ FORUM SAKİNLERİ VE KARSEVERLER...YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN, YENİ YILDA SİZLERE, ÖNCELİKLE SAĞLIK, BAŞARI, MUTLULUK, NEŞE VE BOL KARLI BİR KIŞ SEZONU DİLİYORUM...EN GÜZEL YILLAR SİZLERİN OLSUN... thumbsup thumbsup thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

(12-31-2018, 06:20 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Serkan ve KardanadamEmin yazdıklarınız ve yorumlarınız o kadar pozitif ki sizi bizzat tanımasam da  kanım kaynadı. Bıkıp usanmadan insanları bilgilendiriyor ve tahminlerinizi paylaşıyorsunuz. Başta size ve tüm kar severlere iyi seneler. Umarım alçak basınç istediğimiz konumdan geçer de 2019’a güzel bir başlangıç yaparız.

Çok teşekkür ederim Gökhan...

Güzel bir GFS güncellemesi gelmesi dileklerimle tüm arkadaşların yeni yılını kutlar bol karlı bir yıl dilerimSmile
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

(12-31-2018, 06:05 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başta Serkan hocam emin hocam azor ve tüm KAR sevdalısı forumdaşlarin yeni yılını tebrik ediyorum yeni yil sağlık mutluluk huzur ve istanbul ve aynı zamanda gebzeye bol bol KAR getirmesini diliyorum. Bir soru sormak istiyorum naçizhane gelen bu sistemin marmaranin doğusu derken izmit sakarya civarı mi yoksa gebze de güzel KAR yağışı alacak mı? en net bilgi yarın akşamki veriler okudum az önce ama mgm kar ikonu koyduğu için ister istemez insanin içi içine sığmıyor takrar iyi seneler
Byarslan, değerli görüşlerin için çok teşekkürler.
  Beğenenler:
  • byarslan

Böyle bir platformda birçok güzel tahminci üstat ve karsever abilerler kardeşlerle olmak gerçekten çok güzel. Birbirimizi kırmadan saygı çerçevesinde harika bir forum ortamı oluyor açıkçası. Bunun bozulmaması dileğiyle, tüm forum ailesinin yeni yılını kutlarım. Umarım kar yağışının artarak hayatımızı daha çok güzelleştirdiği yıllarımız olur

Saygılar, sevgiler...
  Beğenenler:
  • burakrpc, KardanadamEmin, sahinok, Snowsedat, snowserkan

Bu gün 1 yılın daha sonuna geldik acısı ile tatlısı ile bir yıl daha  geride bıraktık, sevdiklerimizle  sağliklı güzel bir yıl olmasını dilerim tabiki bol karlı  bol sistemli bır kışla başlamak en güzeli hayırlı akşamlar
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Reis, sahinok, snowserkan

Tüm forum ekibinin, tüm arkadaşların yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım..
Yeni yılda bol kar fırtınalı, tipili kara gömüleceğimiz bir yıl dilerim Smile
Saygılarımla..

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi