Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Eylül 2. 45 dakika her şey güzel olacak serin ve yağışlı havalar 20 derece altı sıcaklıklar geceleri tek haneli değerler vs. coming soon.

DÜN PAZARTESI İÇİN KUVVETLI YAGIS UYARISINI YAPTIGIM YERLER IÇİN MGM DENDE UYARI GELDİ

Marmara Bölgesi'nde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer
12.09.2022 Pazartesi günü Marmara Bölgesi'nde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden itibaren (03:00 TSİ) Trakya'da (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ), sabah saatlerinden itibaren kuzeyinde ve doğusunda (İstanbul'un kuzey kesimleriyle Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik ve Bursa çevreleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Yağışların Trakya'da öğle saatlerinden sonra, doğu kesimlerde akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı
12.09.2022 03.00-12.09.2022 18.00

Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Yağış
  Beğenenler:
  • snowserkan

(09-08-2022, 12:02 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet katılıyorum sana Emincim dostum SErkan da haber verse biraz iyi olur kışa dair.

Önümüzdeki günlerde Sonbahar ve birazcık ta kışa dair projeksiyon tutacak konuyla buradayım.

Noaa dan çekeceğim kompozit çalışmalarım olacak.. herkeşşş yapamaz ellamm.. Smile

(Son Düzenleme: 09-12-2022, 12:43 PM, Düzenleyen: Ümittt.)

Eylül 2ci yarı kombi yaktırır

resim

Hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar abiler. uzun bir aradan sonra yazıyorum. Yazın iş güç tatil derken açıkçası bilgisayarda pek vakit geçiremiyorum. Az önce twitterde eylül sonu mini kış vs yazılar gördüm bi bakayım dedim yakın zamanda bakmışımda sanırım otomatik girişte kayıtlı kalmış bilgisayar Big Grin

Bu son sayfadaki yazılarıda okumuş oldum geçen yıldan daha iyi bir kış görmek dileğiyle. Tabi geçen kış soğuk anlamında iyiydi ama yağış anlamında bölge bölge yani bazı kesimler iyi kar alırken bazı kesimler alamadı. İnşallah güzel karlı bir kış olması dileğiyle.
  Beğenenler:
  • adakar, Kerimoglu, mirhan, Uygar Özerk

(09-06-2022, 01:29 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Varmı artıran Eylül 14 den sonrası 23 kadar serinleme gözüküyor 
resim

Bir yanacağız bir donacağız hafta sonu yurdumuzun büyük bir bölümü yazdan kalma günler yaşayacak arkasındanda kombileri yakacağız
resim

(Son Düzenleme: 09-13-2022, 02:10 PM, Düzenleyen: snow41.)

Gebze bolgesinde son 1 saattir çok kuvvetli yagis var sel gidiyor gokgurultuleri simsekler disarda fena bir aksiyon var yollar dereye döndü yagis tum siddetiyle devam ediyor

Bu sezon erken beklediğim KIŞ ın ayak sesleri ayın 20 sinden sonra duyulmaya ufak ufak başlayacak gibi..Üşümeye hazırmıyız? Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

@KardanadamEmin bey siz bosuna erken gelmediniz daha oncede demistim Emin bey geldiyse kis basliyor diye
ozaman bu kisin diyelim dediginiz ilk soguk atagi olacak hayirlisi diyelim sistemleri cekip cekip getiriyorsunuz

(Son Düzenleme: 09-15-2022, 12:45 PM, Düzenleyen: Ümittt.)

Pazar aksam ruzgarin poyraza donmesi ile sicakliklar marmarada hizla dusecek ve hafta basi mevsim normallerinin 6-7 derece altina inecek
Sicaklik dususu sadece marmara degil yurdun tamaminda etkili olacak. Sistemde toplam yagis az ,en yagisli gun sali gorunuyor

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi