Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(02-19-2020, 09:24 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-19-2020, 09:19 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkes kendi sinoptiğini çizsin...
Yeni yarışma! En güzel sinoptiği seçiyoruz...
Sende hayallerinde ki sinoptiği tasarla çiz sende kazan...
Son katılma tarihi 25 Şubat 2020

-20 varmı arttıran
resim

Basta snowserkan ve kardanadam emin olmak uzere tum yonetici ve tahminci arkadaslarima selamlar.
Bende sizler gibi kar asigi olan birisiyim ve tahmin konusunda bir bilgim yok ama gunde 20 sefer siteye girip kar yagma ihtimali tahminlerinizi 4 gozle bekliyorum ve inaniyorum.
Bazi sinoptik resimleri var ben cizdim ben yaptim demissiniz anlamadigim icin gercekle hayali olani karistiriyorum.
Sizden ricam hayallerde, veya umdugumuz gibi olmasini istedigimiz cizimleri sohbet bolumunde, bu sayfada ise gercek sinoptik resimlerini gormek isterim benim sizden nacizhane istegim bu.
Sindiden tesekkur ederim kolay ve bol karli gelsin.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Poyraz

(02-20-2020, 09:59 AM)OZCAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-19-2020, 09:24 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-19-2020, 09:19 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkes kendi sinoptiğini çizsin...
Yeni yarışma! En güzel sinoptiği seçiyoruz...
Sende hayallerinde ki sinoptiği tasarla çiz sende kazan...
Son katılma tarihi 25 Şubat 2020

-20 varmı arttıran
resim

Basta snowserkan ve kardanadam emin olmak uzere tum yonetici ve tahminci arkadaslarima selamlar.
Bende sizler gibi kar asigi olan birisiyim ve tahmin konusunda bir bilgim yok ama gunde 20 sefer siteye girip kar yagma ihtimali tahminlerinizi 4 gozle bekliyorum ve inaniyorum.
Bazi sinoptik resimleri var ben cizdim ben yaptim demissiniz anlamadigim icin gercekle hayali olani karistiriyorum.
Sizden ricam hayallerde, veya umdugumuz gibi olmasini istedigimiz cizimleri sohbet bolumunde, bu sayfada ise gercek sinoptik resimlerini gormek isterim benim sizden nacizhane istegim bu.
Sindiden tesekkur ederim kolay ve bol karli gelsin.

Özcan bey uyarınızı dikkate alıp yorumları gerekli bölüme taşıdım , ayrıca olumlu ve yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, OZCAN, Poyraz, snow41

Bu arada soyleyecektim soyleyemedim yazdigimiz mesajlarin alt kisminda × seceneklerinin kaldirilmasida iyi olmus bunu foruma kotu amacla gelen kisilerin rastgele olumlu yorum yapanlarada x vermeleri engellenmis oldu bu konudada tesekkurler
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Benim için kış bitti.allaha emanet olun.

Evet arkadaşlar bu ayın özeti bu içinde bulunduğumuz coğrafya hariç hiç bir bölge mevsim normallerinde değil hatta iç kesimlerimiz normalin altında şükretmemiz gerekir kuzeyimiz normallerinin çok çok üstündeyken 
Bu sinoptik neden kar yağmıyor diyenlere ithaf ediyorum
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow

(Son Düzenleme: 02-21-2020, 11:41 PM, Düzenleyen: kral.)

Benim de yorumum neden silindi onu da açıklayabilirseniz sevinirim. Yani yorumlar başlıktan başlığa taşınabiliyorken benim yorumum tamamıyla silindi ve silinmesi gerekecek türde bir yorum değildi. Merak ettim açıklarsanız sevinirim. Saygılarımla. (Yorumun muhteviyatını silen kişi bildiğini düşündüğümden yazma gereği duymadım.)
  Beğenenler:
  • Snowtime

(02-21-2020, 11:36 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim de yorumum neden silindi onu da açıklayabilirseniz sevinirim. Yani yorumlar başlıktan başlığa taşınabiliyorken benim yorumum tamamıyla silindi ve silinmesi gerekecek türde bir yorum değildi. Merak ettim açıklarsanız sevinirim. Saygılarımla. (Yorumun muhteviyatını silen kişi bildiğini düşündüğümden yazma gereği duymadım.)

Merhaba kral. Yorumun başlamış olan bir tartışmanın daha da alevlenmemesi için silindi. Bazen mobilden giriş yapıyoruz ve anlık müdahale etmemiz gerekebiliyor. Mobilde mesaj taşıma işlemi çok teferruatli. O yüzden silme yoluna gittik. Kötü yada kurallara aykırı bir yorum olduğu için silinmedi yanlış anlama, kişisel ve şahsi herhangi bir sorun olmadığını bilmeni isteriz. Sohbet muhabbet altında bu konuları konuşabiliriz.
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • kral, Snowtime

Arkadaşlar sizlerden ricam bu tip muhabbetlere bir an evvel son vermenizdir.

Emin dostum. Bakın dostum diyorum ona. Ben kendisine değer ve destek veriyorum.
Eğer oda aynı düşüncede ise paylaşımlarına devam etsin.

X kişi kışı bitirmiş ise bu onun tasarrufunda olan bir şeydir.
Görmemezlikten gelinmesi gereken bir durumdur.
Eğer kar tahminleri başlığında yazıyor ise mesajını gerekli yere taşırlar olur biter.

Küsmece alınganlık vs yapılmaması lazım.
Eğer hakaret ve bilinçli saldırı var ise bunu yapan kişi süresiz cezalandırılır.

Sefa ve Sezer ise benim için baş tacıdır.
Lütfen bu kardeşlerim üzerinden de tartışmaya gidilmesin.

Sitemizde katılım yapan katkı veren herkes benim ve bizim için değerlidir. Öyle olmalıdır.

Şimdi sizlerden istirhamım bu tartışmaya son vermenizdir
Beni biraz seviyor ve saygı duyuyorsanız bu tartışmaya son verin.

Emin dostumada selam olsun.
Kar sevdamız var. Küsmek darılmak yok.

Lütfen paylaşmaya devam edelim.

(Son Düzenleme: 02-22-2020, 01:03 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(02-22-2020, 12:29 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sizlerden ricam bu tip muhabbetlere bir an evvel son vermenizdir.

Emin dostum. Bakın dostum diyorum ona. Ben kendisine değer ve destek veriyorum.
Eğer oda aynı düşüncede ise paylaşımlarına devam etsin.

X kişi kışı bitirmiş ise bu onun tasarrufunda olan bir şeydir.
Görmemezlikten gelinmesi gereken bir durumdur.
Eğer kar tahminleri başlığında yazıyor ise mesajını gerekli yere taşırlar olur biter.

Küsmece alınganlık vs yapılmaması lazım.
Eğer hakaret ve bilinçli saldırı var ise bunu yapan kişi süresiz cezalandırılır.

Sefa ve Sezer ise benim için baş tacıdır.
Lütfen bu kardeşlerim üzerinden de tartışmaya gidilmesin.

Sitemizde katılım yapan katkı veren herkes benim ve bizim için değerlidir. Öyle olmalıdır.

Şimdi sizlerden istirhamım bu tartışmaya son vermenizdir
Beni biraz seviyor ve saygı duyuyorsanız bu tartışmaya son verin.

Emin dostumada selam olsun.
Kar sevdamız var. Küsmek darılmak yok.

Lütfen paylaşmaya devam edelim.

Serkan KARdeşim, bende sana şuan dahil KARdeşim diye hitabediyorum. Benim burda olma sebebim senin kişiliğin, düzgün bir tahminci ve karaktere sahip birisi olduğundandır. Şahsım insanlar hakkımda ileri geri konuştukları mahalle kahvesi haline gelmiş sitelerde olurolmadık insanların alelade davrandığı yerlerde paralanmak olsaydı bu senin olduğun elit ve nadide forumda asla ve asla olmazdım. Seninle wow da omuz omuza az uğraşmadık andikdundik şahsiyetlerle. Senin burayı açtığını duyduğumda tamam işte, Serkanın olduğu yerde huzursuzluk, sataşma, alaycı yorumlar, kış ortasında kış bitirmeler olmaz, eleştiriler olsada dozunda kalır ve asla ileri gidilmesine izin verilmez diye düşünmüştüm.Bu yaklaşık 2 yıl böylede oldu ve mutluydum burada, ufaktefek sıkıntılar olsada önemsemedim, aldırmadım. Ama bu son günlerde beklentilerdeki sistem modellerde kaybolunca hemen tahmin ettiğim kişiler başladılar kış bitirme seremonisine. Ben haliyle kızıyorum bu söyleme, çünkü benim çizgim herzaman bellidir ve dışına çıkmadım, çıkmamda. Ben Mayısta bile İstanbul'a KAR yağabilir diyorsam bunun geçmişlerde örneklerinin yaşandığı dolayısıyladırki bu KAR kesinlikle yağacak, bekleyin görün anlamına gelmez. Sadece böyle bir olasılık mümkünken şimdiden kış bitirilmesine karşıyım. O kişiler kışı bitirme yorumlarında kendilerine göre ne kadar haklılarsa, bende enaz onların fikirlerine katılmadığımı söylememde o kadar hak sahibiyimdir.KIŞ bitirenlere saygı var, bitirmeyene saygı yoksa o zaman burası benim için yanlış biryer olmuş demektir.Bizler burda kış bitirmek için tahmin yapmıyoruz, olasılıkları yazıyoruz. Bunu en iyi sen bilirsin Serkan KARdeşim. Senin sitende bunları konuşuyor olmak bile bana çok şaşırtıcı ve garip geliyor. Neyse uzatmayayım, benim seninle bir problemim yok, ALLAH izin verirse olmayacakda...Saygılar KARdeşim....
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Kartat, kral, Reis, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 02-22-2020, 01:20 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Emin dostum ben seni çok iyi anlıyorum.
Eğer kar tahminleri sayfasını kapamış isek bizde kışı bitirmişiz demektir.

Eğer sayfa açık ise beklentimiz devam ediyor demektir.

Sohbet bölümünde ümidini kaybettiğini söyleyenler olabilir. Sen o mesajlara takılma orada kişiler maksadını ve saygıyı aşmadığı sürece fikirlerini beyan etsinler.

Kötü giden bir süreç var ve devam ediyor.
Bundan dolayı insanlar ümidini kaybediyor bırak kaybetsinlerSad
.
Eğer biz kar tahminleri başlığını kilitlememişsek süreç devam ediyor demektir.
Kar tahminleri başlığında kar tahmini yapılır.
Atış poligon başlığı var üyeler orada atışlarını yapabilir.

Sen forumun diğer başlıklarında yazılan mesajlardan etkileniyorsun.
Başlığa uygun yazılan yorumlardan etkilenme lütfen.

Eğer kar tahmin sayfasında kış bitiriliyorsa gereğini yapar arkadaşlar.
Sen sıkıntı yapmadan paylaşımlarına devam et.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, kral, Reis, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi