| |
(09-20-2018, 03:34 PM)snowhite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yoo gayet tabii haklısınız, herkesin inancı kendine ve ben de saygı duyarım ama burada herkes müslüman olmak zorunda değil. tahmin yaparken neredeyse her mesajda konuyu oraya bağlayıp, din ve allah içerikli mesajlar göndermek yerine konuya bağlı kalsak daha iyi olur diye düşünüyorum. malum din istismarının yoğun yaşanması yüzünden dünyada bir çok şey kötüye gidiyor. kimseyi kırmadan gücendirmeden konumuzu konuşsak diye genel kabul gören bir simge olarak tabiat ana dedim. saygılarımla. Müslüman olma şartımız yok tabiki. Müslüman olanlarında her mesajında ALLAH diyebilme özgürlüğü var. Buna karışmıyoruz, karıştırtmıyoruz da. Forumumuz da istismar edilecek herhangi bir konu yok. ALLAH ve onun sonsuz güç ve kudreti tamda bizim konumuzla ilgisi var. Elhamdülillah ben Müslümanım. ve hiç İstismar etmiyor Edenede burada izin vermiyorum. ALLAH Demeye her daim devam edeceğim. Eğer bu durumdan rahatsızlık duyuyorsanız .takip etmeme hakkınız sizdedir. Siz bilirsiniz karar sizin..
(09-20-2018, 03:51 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabii ki üyeliğimi iptal etmenizi rica ederim.(09-20-2018, 03:34 PM)snowhite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgilerim
(09-20-2018, 03:51 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-20-2018, 03:34 PM)snowhite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgilerim
(09-20-2018, 03:56 PM)snowhite Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-20-2018, 03:51 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabii ki üyeliğimi iptal etmenizi rica ederim.(09-20-2018, 03:34 PM)snowhite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgilerim Üyelik iptali yapmıyoruz. Tek seçenek takibi bırakmak. Sevgilerimle,
Bizler yobaz değiliz.
Bize ve forumdaki hiç bir üyeye bu tabiri kullanamazsınız. Kendisini süresiz yasakladım.
(09-20-2018, 04:12 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizler yobaz değiliz. Yakışanı buydu zaten, ALEMLERİN RABBİ ALLAH'ımıza tüm zikirler az bile....Mevsimlerin ve Alemlerin sahibi, rabbi ALLAH'ımıza binlerce şükürler, hamd-ü senalar olsun, bizleri müslüman olarak yarattığı için....
Sevgili Üyeler,
Bu platform da ben de, Adminler de, siz üyelerimiz de kısaca herkes birbirine saygı ve sevgi çerçevesinde konuşmak zorunda, bizlerin dini, ırkı, tuttuğu takımı vs. bir başkasının fikrine uymayabilir, bu saydıklarım kiminin görüşüne uymuyor diye bir başkasına hakaret etme hakkı doğmuyor. İsteyen inanır isteyen inanmaz, inanıyor diye veya inanmıyor diye kimseye hakaret etme hakkı doğurmaz, kendimde da dahil hepinizi Forumun kurallarını okumaya davet ediyorum. Bu forumda ki görevim gereğince ve Serkan abinin de bana dedikleri dahilinde görevimi Adminler de dahil uygulamakla sorumluyum. Bu yüzden hepimiz daha dikkatli konuşalım lütfen, önümüzde çok güzel bir kış var tadını çıkaralım. Saygılar..
Bazı konu dışı yorumlar için bu başlığı açtık.
Konu dışı yazmak istediğiniz ne varsa buradan yazılsın diye. Bundan sonra konu başlığına uygun olmayan yorumları taşıyacağız. Devamı halinde ilgili üyeyi yasaklayacağız. Fikir düşünce ve inanışlarından dolayı kimseye ayrı muammele yapmıyoruz. Kurallarımız var ve üye olunurken bunları kabul ediyor öyle kayıt oluyorsunuz. ilk 6 Forum Kuralı 1-) Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur, forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez. 2-) T.C. yasalarını ya da uluslararasi kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilmesi yasaktır. 3-) Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. ( Örneğin: Türk , Kürt , Ermeni , Yahudi , Çerkez , Zenci , Hint , Arap , Çingene , Roman , Rus , Göçmen vb. ) 4-)Mesajın içeriğinde;Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı , nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din , dil , irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır. 5-) Yorum amacı taşımayan sadece propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır. 6-) Her türlü taciz edici yazı yasaktır.
Serkan, hayırdır? seni WOW'da gördüm, gurbet ellerde, mucitlerle, karadulların arasında ne işin var?.....ne güzel, bilinmeyen kelimeler öğrenip, dağarcığımızı genişletiyorduk....ahahaha.
(09-20-2018, 05:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan, hayırdır? seni WOW'da gördüm, gurbet ellerde, mucitlerle, karadulların arasında ne işin var?.....ne güzel, bilinmeyen kelimeler öğrenip, dağarcığımızı genişletiyorduk....ahahaha. Kardeşimiz çok muzdarip ve kimsenin bilmediği kelimelerle kelime oyunu yaptığını okudum. Onun ilacı bende, Arzu ederse basar parayı alır ilacı Zikrettiğin isimlerle işim olmaz benim. Biliyorsun! Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |