Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Ağustos ayının ilk günleri Balkanlar ve ülkemizin batısında Ekstrem sıcaklıklar gözlemlenebilir
Tahminlerin yalancısıyım anlamayan
resim resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Enginist

Bugunden itibaren sicakliklar yukseliyor haftasonuda dahil 34 - 35 ler ege ve akdeniz 37 - 40 dereceler mgm de agustos ayinin ilk haftasina normaller uzeri sicaik vermis

(07-27-2021, 08:09 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağustos ayının ilk günleri Balkanlar ve ülkemizin batısında Ekstrem sıcaklıklar gözlemlenebilir
Tahminlerin yalancısıyım anlamayan
resim resim

Günü geldiğinde bakalım. 
Sen modellerin yalancısı olmaya devam et şimdilik eye
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Enginist, hacimurat, merdoo93, snow41

İnşallah modellerin gösterdiği değil de Serkan hocamın dediği olur. Zira modeller bizi uzun süre kavuruyor.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Enginist, hacimurat, mehmet karsever, snowserkan

Onumuzdeki sali gunune kadar sicakliklar 35 lerde salidan itibaren biraz dusus olacak en azindan normallerinde sicaklik olacak benim beklentim bu yonde
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist, mehmet karsever, snowserkan

Ozellikle cumartesi ve pazartesi 38 - 39 lari hatta 40 dereceyi gorebiliriz ardindan sali gununden itibaren normallere inecek
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, merdoo93, snowserkan

3-4 Ağustos itibariyle sıcakların normaller civarına ineceğini söyleyebilirim.

Birde Riskli tarihler var 6-10 Ağustos tarihleri çok riskli duruyor. Kuvvetli dolu fırtına hadiseleri olacak gibi duruyor.

Takip edelim bakalım gün yaklaştıkça modeller ne gösterecekler Smile

@snowserkan bey benimde eklentim ayni sali gununden itibaren sicakliklar normallerine donecek daha oncede belirtmistim sizde onayladiniz demekki beklentim dogru cikiyor arada bir sizi burda gormek bizleri mutlu ediyor
  Beğenenler:
  • Enginist

(Son Düzenleme: 07-29-2021, 10:38 AM, Düzenleyen: Bir Dost.)

(07-27-2021, 07:51 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün  donwnburst hadisesinin yıldönümü  . Kartpostallik radar görüntüsünü

resim

Aman Burak Bey bu da bir şey mi Smile Münihte son 2 aydır yağan yağmurlar arasında en alelade radar görüntüsü 
resim

resim
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980

@Bir Dost Bey ,
Maşallah. Yağmura doymuşsunuzdur. Smile
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR

Konuyu Okuyanlar:
317 Ziyaretçi