Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Yarın (bayramın ikinci günü) yurdumuzun Egenin İç bölgelerinde ve karadenizin doğusunda yine hareketlenmeler yağış bazında görülebilir, çok fazla etkin bir yağış gibi görünmesede yinede tedbirli olmakda yarar var. Aysonuna doğru yurdumuzun kuzeybatı kesimlerinde (Trakya- Marmara) serin hava ve gökgürültülü sağanak yağışlar görülebilir, takipteyiz... http://www.estofex.org/cgi-bin/polygon/s...recast.xml http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-312.png?6
  Beğenenler:
  • adakar, ersel candan, Face2Face, MaxZero

Cumaya kadar akdeniz güneydoğu Anadolu ve trakya hariç her bölgemizde mevzi sağanaklar görülebilir.
  Beğenenler:
  • adakar, ersel candan, Face2Face, KardanadamEmin, MaxZero

28-29-30 Ağustos da ülkemizin kuzeybatı kesimlerinden itibaren sert serin hava ve yağışlar yaklaşmakda. Yağışlar kuzeydoğuyuda etkisine alabilir...( sonbaharın ilk ayak sesleri) Eylül ayının ilk haftasınıda içine alabilir...takibe değer görünüyor. banana thumbsup Smile   
resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, ersel candan, Face2Face, MaxZero

Trabzonun bazı kesimlerinde şiddetli yağışlar var
resim
  Beğenenler:
  • Face2Face, MaxZero

Giresun a dikkat 
resim
  Beğenenler:
  • MaxZero

Tanınmış meteoroloji sitesi AccuWeather, yaptığı güncel sonbahar tahmininde ülkemizin bol yağışlı ve fırtınalı sonbahar geçireceği, ayrıca Eylül ayını sıcaklıklar olarak mevsim normalleri üstünde, Ekim ve Kasım aylarının mevsim normalleri altında geçeceğinin öngörüsünü yapmış...
resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, ersel candan, MaxZero

3 EYLÜL 
resim
  Beğenenler:
  • adakar, ersel candan, KardanadamEmin, MaxZero

3 EYLÜL resim
  Beğenenler:
  • adakar, ersel candan, KardanadamEmin, MaxZero, Ömer18

resim

Ben 10 yıldır Fethiyede yaşıyorum, bu zamana kadar bu kadar sıcak ve nemli havayı, hele de bu saatlerde ne gördüm, ne duydum. Yaklaşık 15 gündür 24 saat akvaryum gibi havada yaşıyoruz. İlk kez bu yaz İstanbul’u fena halde kıskandım. Siz yağmurdan bıktınızbiz sıcaktan Smile yok mu serin hava müjdesi bu taraflara? Böyle bi sıcaklık nem vallahi sinirler altüst.
  Beğenenler:
  • AZOR, ersel candan, KardanadamEmin, MaxZero, ThunderSnow

(Son Düzenleme: 08-24-2018, 10:55 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

(08-23-2018, 10:49 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Ben 10 yıldır Fethiyede yaşıyorum, bu zamana kadar bu kadar sıcak ve nemli havayı, hele de bu saatlerde ne gördüm, ne duydum. Yaklaşık 15 gündür 24 saat akvaryum gibi havada yaşıyoruz. İlk kez bu yaz İstanbul’u fena halde kıskandım. Siz yağmurdan bıktınızbiz sıcaktan Smile yok mu serin hava müjdesi bu taraflara? Böyle bi sıcaklık nem vallahi sinirler altüst.

Fethiyede ayın 29 ve 30 u gibi 2 3 derecelik bir soğuk gözüküyor, tabi ki ne kadar etki eder görücez Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, ersel candan, MaxZero, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
217 Ziyaretçi