Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Bende size berlinden slm yolluyorum. Serkan bilir.
Hepimiz azora baglandik
  Beğenenler:
  • yunussarac

(Son Düzenleme: 10-14-2020, 04:55 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

GFS öğle matinesi başladı,canlı takip yapalım.
https://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php

30.saat itibariyle, İzlanda Dinamik Alçak Basıncı, Orta Avrupa'da,serin ve yağmurlu havalara sebep oluyor.

60.saatte,Kutup Yükseği oluştu.Soguklar orada depolanıyor.Azor-İskandinav-Sibirya üçlüsüne bu kış çok iş düşecek anlaşılan.

Serkan Hocam, biliyorum kış tahminini hazırlamakla meşgulsun.
Sibirya ihtimalini, bu kış 2012'e yakın görüyorum.
1-2 kelam edelim.

Sibirya'da kar yağışları etkili,kar örtüsü yüksek basınca katkı sağlar.Hava soğuk olur,normallerden.
Az deniz buzu miktari da var.
Wafz,bu kış için önemli bir grafik olur mu?

resim

Mgm cumartesi gunu gelecek olan yagislari 5 gun vermis bu guzel insallahta oyle olur sonbahari olsun yasayalim artik zaten pazar gununden itibaren kisa kollulara veda edecegiz sicakliklarda 20 nin altina iniyor geceleri bayagi üşütecek sicakliklar olacak ani sicaklik dususlerindeki soguk alginligi ve grip vakalari artabilir tedbirli olun
  Beğenenler:
  • Burak1980, Ekrem14, hacimurat, Poyraz, snowserkan, yunussarac

Accunun avrupa kış tahminine baktım geçmiş yıllarda hangi tarihte güncellenmiş diye 16 17 ekim olarak iki tarih öne çıkmakta bu da demek oluyor ki kesin olarak bu hafta sonuna kadar en geç yayınlanacaktır.
  Beğenenler:
  • adakar, Ekrem14, kral, yunussarac

(Son Düzenleme: 10-14-2020, 04:57 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

(10-14-2020, 03:31 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Accunun avrupa kış tahminine baktım geçmiş yıllarda hangi tarihte güncellenmiş diye 16 17 ekim olarak iki tarih öne çıkmakta bu da demek oluyor ki kesin olarak bu hafta sonuna kadar en geç yayınlanacaktır.

Ahmet Baba,gözümüz kulağımız Accuweather'da.Umarım,coşturacak bizleri. ates

Ekim'in son haftasında, gündüz tek haneli sıcaklık değerlerini görme ihtimâlimiz, her geçen gün artıyor. Takipteyim.Sezonun en kuvvetli salınımı olmaya aday,heyecan verici bir oluşum.
  Beğenenler:
  • Ekrem14, hacimurat, kral

MODERATÖR BİLGİLENDİRMESİ
YARIM SAAT İÇERİSİNDE 2'DEN FAZLA YAZILAN MESAJLARINIZ MESAJ KALABALIĞI OLUŞTURMAMAK ADINA TEK BİR MESAJ ALTINDA TOPLANMAKTADIR
SUDAN ADAM

(Son Düzenleme: 10-14-2020, 06:18 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Forum bu işlemi otomatik olarak yapacak.

20 dakika içinde 2 veya daha fazla mesaj atılırsa bu mesajlar sistem tarafından tek bir mesaj altında kesme çizgisi ile ayrılarak birleştirilecek.

Daha evvelde ayın son haftasını işaret etmiştik.

İstanbul'da ilk kar ihtimalini %5 olsa bile görmek güzel..

resim

Kesinlikle abi görmeyi özlediğimiz tablolar...
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, kral, snowserkan, yunussarac

(10-14-2020, 06:17 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum bu işlemi otomatik olarak yapacak.

20 dakika içinde 2 veya daha fazla mesaj atılırsa bu mesajlar sistem tarafından tek bir mesaj altında kesme çizgisi ile ayrılarak birleştirilecek.

Gercekten guzel bir uygulama olmus
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, kral, snowserkan, yunussarac

Konuyu Okuyanlar:
553 Ziyaretçi