| |
Ben burada Snowserkan dostumu en iyi tanıyan kişiyim desem abartmış olmam. Rütbe mütbe ile işim olmaz ben aradığımı burada buldum gerisi hikaye turkadan ayrıldıktan sonra bir sürü amatör tahmin sitelerinden teklifler aldım hepsini elimin tersiyle reddettim. Havaturkada uzun yıllar arif hocanın yanında ikinci adam konumudaydım. Amatör tahmincilerin hepsini tanırım orçun bostancı efsane semih sistemci havadelisi red fox adını saymadığım bir sürü kişi hepsi bir yana arif hoca bir yana serkan hoca da diğer yana. Semih de bu sahada gayet iyidir. Neyse yakında burada hem hava hem de bazı konularda farklı şeyler konuşuyor olabiliriz bu da tarantuladan sizlere ufak bir kıyak olsun.
İşte bu bea...diğer önceki temada kendimi forumu nette kaybetmis gibi oldum, Biz buna alışmışız, bakın hemen uyum sağladım.
(12-21-2019, 12:44 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu bea...diğer önceki temada kendimi forumu nette kaybetmis gibi oldum, Biz buna alışmışız, bakın hemen uyum sağladım. Abi aslında diğerinin üzerinde çalışma yaparsak onuda beğeniriz eminim ama zaman gerekiyor tabi
(12-21-2019, 12:45 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-21-2019, 12:44 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu bea...diğer önceki temada kendimi forumu nette kaybetmis gibi oldum, Biz buna alışmışız, bakın hemen uyum sağladım. Boşver Hasancım,ben ona alışana kadar KIŞ biterdi.. Böyle iyi değerli KARdeşim..
(12-21-2019, 01:16 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sezerim dur üzülme kardeşim. Sana katılıyorum abi bencede küçük dokunuşlarla yeni temaya geçelim okadar emek boşa gitmesin.
Forum bu şekilde çok iyi böyle kolay anlaşılır bir stili var lütfen değiştirmeyin öbürünü kullanması zor denedim olmadı ..
Bende bu şeklini bu halini seviyorum kullanımı basit ve anlaşılır öbürü karışık gelmişti
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |