Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Ben burada Snowserkan dostumu en iyi tanıyan kişiyim desem abartmış olmam. Rütbe mütbe ile işim olmaz ben aradığımı burada buldum gerisi hikaye turkadan ayrıldıktan sonra bir sürü amatör tahmin sitelerinden teklifler aldım hepsini elimin tersiyle reddettim. Havaturkada uzun yıllar arif hocanın yanında ikinci adam konumudaydım. Amatör tahmincilerin hepsini tanırım orçun bostancı efsane semih sistemci havadelisi red fox adını saymadığım bir sürü kişi hepsi bir yana arif hoca bir yana serkan hoca da diğer yana. Semih de bu sahada gayet iyidir. Neyse yakında burada hem hava hem de bazı konularda farklı şeyler konuşuyor olabiliriz bu da tarantuladan sizlere ufak bir kıyak olsun.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Keremburada, snow41, Snowsedat, Xooner

Manzaranin guzelligine diyecek yok
  Beğenenler:
  • gececi

İşte bu bea...diğer önceki temada kendimi forumu nette kaybetmis gibi oldum, Biz buna alışmışız, bakın hemen uyum sağladım. thumbsup Teşekkürler Sefa KARdeş.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(12-21-2019, 12:44 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu bea...diğer önceki temada kendimi forumu nette kaybetmis gibi oldum, Biz buna alışmışız, bakın hemen uyum sağladım. thumbsup Teşekkürler Sefa KARdeş.. thumbsup

Abi aslında diğerinin üzerinde çalışma yaparsak onuda beğeniriz eminim ama zaman gerekiyor tabi
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, KardanadamEmin, Snowsedat

(12-21-2019, 12:45 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-21-2019, 12:44 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu bea...diğer önceki temada kendimi forumu nette kaybetmis gibi oldum, Biz buna alışmışız, bakın hemen uyum sağladım. thumbsup Teşekkürler Sefa KARdeş.. thumbsup

Abi aslında diğerinin üzerinde çalışma yaparsak onuda beğeniriz eminim ama zaman gerekiyor tabi

Boşver Hasancım,ben ona alışana kadar KIŞ biterdi..
Böyle iyi değerli KARdeşim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(12-21-2019, 01:16 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sezerim dur üzülme kardeşim.

Tema kötü değil, görüntüsü güzel  yalnız daha kullanışlı hale getirilmesi gerekli.
Ana sayfada forum başlıklarının düzeltilmesi lazım.
Sanıyorum resimlerle ilgili bir sorun var.

Forum içlerinde yazılan mesajlara ulaşım ana sayfada belli olmuyor.
Kısa süreli kullanımda bazı tesbitlerim bunlar.

temayı kaldırın demedim ki. kullanışlı değil dedim.

Şu anda hazır kullandığımız temalarda yüklenir senin aldığın temada düzenlemeler yapıldıktan sonra diğerlerini siler senin temadan devam ederdik.

Sana katılıyorum abi bencede küçük dokunuşlarla yeni temaya geçelim okadar emek boşa gitmesin.

Forum bu şekilde çok iyi böyle kolay anlaşılır bir stili var lütfen değiştirmeyin öbürünü kullanması zor denedim olmadı ..
  Beğenenler:
  • Olyosmanli

Bende bu şeklini bu halini seviyorum kullanımı basit ve anlaşılır öbürü karışık gelmişti
  Beğenenler:
  • gececi

yazilan mesajlarım gozukmuyor. Enteresan.

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi