| |
kucuk gormek degilde bu isin okulunu okumadan hava tahmini yapan kisilerde var bunuda unutmamak lazim
(11-20-2019, 07:54 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin beyin mesleği meteoroloji mühendisliği , burada hiçbirimiz bu işin okulunu okumadık o yüzden işi bu olan kişileri küçük görmemeliyiz diye düşünüyorum Nereden biliyorsunuz belki okumuş olan vardır. Herkes kendi adına konuşsun bundan böyle
(11-20-2019, 07:54 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin beyin mesleği meteoroloji mühendisliği , burada hiçbirimiz bu işin okulunu okumadık o yüzden işi bu olan kişileri küçük görmemeliyiz diye düşünüyorum 2017 mart ayını ocak hatta şubat o da tahmin edememişti. Tahmin edenler de 1 metre kar beklemiyordu. Uzun vadeli tahminlerde hata payı fazladır. Meteoroloji, bu alanda dünyanın en iyisi olanların bile nokta atışı tahmin yapabileceği bir bilim değil ne yazık ki. En azından uzun vadede bu şekilde. Bu nedenle uzun vade tahminlerine bakarak enseyi karartmamak lazım, hayat sürprizlerle doludur
(11-20-2019, 09:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-20-2019, 07:54 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin beyin mesleği meteoroloji mühendisliği , burada hiçbirimiz bu işin okulunu okumadık o yüzden işi bu olan kişileri küçük görmemeliyiz diye düşünüyorum Varsa okuyan bence ciksin soylesin gizlimiz saklimiz yok degil mi
(11-28-2019, 11:37 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-28-2019, 11:14 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YÜCE RABBİMİZİN SANATI..... Aynen öyle değerli KARdeşim...Mükemmelötesi bir sanat... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |