| |
Olabilir tabi ki neden olmasın katılmak isteyenler olursa bir başlık açarız o başlık altında kimler katılacaksa yazarız bir organizasyon ayarlarız.
Buluşma fikri güzel olur gelen dostlarla tanışır koyu bir sohbet yaparız inşaAllah..
+1 ile destek olucağım faaliyettir. Bence kesinlikle güzel bir buluşma organizasyonu olur.
Bünyamin bey in dün akşam üzeri verdiği röportaj a denk geldim u tube da bırakın Aralık ayını Ocak ve Şubat ayından da fazla beklentisi yok sıcaklıklar ortalamaların üzerinde olacak diyor bir - iki tık .. Canım çok sıkıldı inşallah hata payı boldur öngörü lerinde Bünyamin bey in ..
(11-19-2019, 10:14 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin bey in dün akşam üzeri verdiği röportaj a denk geldim u tube da bırakın Aralık ayını Ocak ve Şubat ayından da fazla beklentisi yok sıcaklıklar ortalamaların üzerinde olacak diyor bir - iki tık .. Canım çok sıkıldı inşallah hata payı boldur öngörü lerinde Bünyamin bey in .. Bünyamin bey 2017 ocak ayındada istanbulda kar beklemiyorum demişti istanbulda Avrupa yakası 1 metrenin üzerinde Anadolu yakasının bazı yerlerinde 50 cm kar olmuştu ben ona itibar etmiyorum bizim Serkan beyimiz var
Bünyamin beyin mesleği meteoroloji mühendisliği , burada hiçbirimiz bu işin okulunu okumadık o yüzden işi bu olan kişileri küçük görmemeliyiz diye düşünüyorum
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |