| |
(09-08-2020, 12:41 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoğun kar var Cidden harika görüntüler darısı istanbul'un başına.
Denver diil de 16 Eylül gibi görünen yağış ve serin havanın diyagrama yansıması benim şu anki en büyük heyecanım.
Fethiye'de yaklaşık 12 senedir yaşıyorum ve her zaman biliyorum ki Eylül 15 olmadan serinlik beklememeli bu memlekette. Gelin görün ki bu sene daha bi sıkıntı bastı. Pandemiden, karantinadan bunalan yüzbinler şahsi araçlarıyla geldiler bu sene. Ve Fethiye, tarihinin en büyük trafik kabusunu yaşadı bu sene. Pandemi dedik hiçbir plaja, sahile gitmeyelim dedik. Yıllardır ne kadar kimsenin bilmediği yer varsa hepsinde izdiham gördük, sinir bozukluğu yaşadık. Sıcak olmasın diye 4 yaşındaki oğlumu 21.30'da yürüyüşe çıkardım. "Baba neden güneşte çıktık" diye sordu. "Güneş yok, bak hava karanlık" dedim. "Peki neden çok sıcak!" diye sorduğunda vücudunun her bir noktasından terler sızıyordu. Dün sabah eşim dış balkon perdesini kapattığı için oda karanlık bir şekilde uyandım. Hava bulutlu sandım. Öyle bir heyecan ve mutluluk oldu ki! Sonra gerçeği öğrendim tabi. Bulutlu sabahları ne kadar çok özlemişim, onu fark ettim. Tüm yaz boyunca anlamsız ve sebepsiz yere zannediyorum 20 kez yaylaya gitmişim. Her fırsatta kaçmışım. Hemen hepsinde de oğlumu götürmüşüm. Zannediyorum akaryakıta bir aylık maaş bıraktım. Sıcaktan kaçmak için bugün yine aynısını yaptım ve yarın yine yaparım. Önce karantina, sonra yaz sıcaklari derken aylardır dışarıya hasret kalmışız. Hele de çocuk, dışarıyı unuttu neredeyse. Yayla da olmasaydı ne yapardık bilemiyorum. Bu yaz her yazdan çok daha uzun geldi bize. Ve şükürler olsun ki ilk serinleme ufukta göründü. Istemsiz bir sırıtma var suratımda bugün. Çünkü güz geliyor, bulutlar geliyor, yağmur geliyor. Hem de 24 saat yağan türden. Diliyorum ki en sağlıklı günlerde en bereketli yağmurlarda buraya yazmaya devam edeyim. Diliyorum ki bu sayfalar evlerinden resim çeken kar severlerin coşkusuyla, yağmur sevenlerin heyecanı ile dolsun taşsın. Diliyorum ki kış boyunca ne karantina, ne pandemi konuşulsun. Bütün bir kış rahmeti, bereketi konuşalım. Saygılar sunuyorum...
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980,
Batıya kuzeyden ilk atak
14 Eylül'de yola çıkar 16-17 gibi giriş yapar. ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
Serkan ayrica aramiza donmenize sevindim umarim saglik durumunuz daha iyidir
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Serkan abi seni burada yorum yaparken görmenin coşkusu bende bir başka , buradaki tüm ekibin sitenin ortak noktası bizleri buraya toplayan kişi sensin, senin vesilenle hem burdaki katılıma destek veren hemde yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Iyiki varsın aramıza tekrar sağlıklı bir şekilde hoş geldin usta demek istiyorum.
(09-09-2020, 10:08 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi seni burada yorum yaparken görmenin coşkusu bende bir başka , buradaki tüm ekibin sitenin ortak noktası bizleri buraya toplayan kişi sensin, senin vesilenle hem burdaki katılıma destek veren hemde yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hasanım hep berabersek sıkıntı yok. Aranızdan birisinin başı dertte ise ben üzülüyorum o zaman. Sağol Varol kardeşim. Görmeye aşina olduğum insanların yokluğu beni etkliyor. üye veya yönetici hiç farketmez İnşallah hep beraber güzel günlerimiz olsun. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |