| |
Beğenenler:
• adakar, Bluecities, Burak1980, gececi, kral, MaxZero, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Meteroloji bugun icin kocaeliye ve istanbulun kuzey ilceleri icin saganak yagis uyarisi yapmisti ama yagis halen yok ???
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, MaxZero,
Sarıyerde bugün saat 9 - 10 gibi yarım saate yakın yağmur yağdı ama sağanak şeklinde değildi
Valla ben yürüyüş yaparken yakalandım ıslandım baya. Sağanak değildi ama ahmak ıslatan dedikleri türden yağdı
Bugün Doğu Karadeniz bölgesinin en doğusunda her türlü aşırılık beklenebilir. Dolu, hortum, ani sel, fırtına, yıldırım vs.
Umarım minimum hasarla atlatılır. Estofex Rusya, Gürcistan kıyıları ve Artvin dolayları için 2. seviye uyarı vermiş.
2-3 Ağustos'a kadar böyle devam.
Ağustos ayının ilk bir kaç gününden sonra Akdeniz, Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in batısı Marmara (Trakya hariç) Kuvvetli yağış olasılığı belirdi. Değişim hep vardır ama o değişebilir diye bildiğimizden geri duracak değiliz. Sıcak haberinide önceden verdik değişebilir demedik. Takibe devam.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bluecities, Burak1980, Cino,
Serkan hocam, bu sene sıcaklar Anadolu Halk Takvimine paralel gidiyor galiba. Malum. Halk takvimi 31 Temmız 8 Ağustos arası için Eyyamı bahur "yazın en sıcak günleri" ni işaret ediyor.
AdakaR
(07-21-2020, 12:16 PM)adakar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam, bu sene sıcaklar Anadolu Halk Takvimine paralel gidiyor galiba. Malum. Halk takvimi 31 Temmız 8 Ağustos arası için Eyyamı bahur "yazın en sıcak günleri" ni işaret ediyor. Evet bir paralellik var ve bu KIŞ için iyiye işarettir. Eyyamıbahur günlerinin Ülkemiz enlemlerinde Temmuz son haftası ile Ağustos ortasına kadar ki olan süreçte yaşanıldığına inanılır. Artık bu terim rafa kalktı. Yerine daha farklı terimler kullanılır oldu. Çöl sıcakları, Afrika sıcakları, Cehennem sıcakları, Öldürücü sıcaklar, Boğucu sıcaklar gibi terimlerle biliniyor Eyyamıbahur. Ağustos 20'den sonra modumuz ülkece değişecek inşallah. Farklı bir faza geçeceğiz.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bluecities, Burak1980, Cino, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 33 Ziyaretçi |