| |
Bugün gördüm kolonlar çok inceydi, hafriyat kamyonlarındaki atıklardan da belli oluyordu betonu parmağınla ezdiğinde dağılırmı?
(02-10-2019, 12:36 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün gördüm kolonlar çok inceydi, hafriyat kamyonlarındaki atıklardan da belli oluyordu betonu parmağınla ezdiğinde dağılırmı? Eski yapılarda ekseriyetle deniz kumu kullanılırdı ve birde dediğiniz gibi kolonlar da bir eksiltme işlemi olduysa zaten üstüne tuz biber ekmistir. Kimbilir bu dosya şimdi hangi ara bulucuya gidicek böyle dosyalar malesef ki bize gelmiyor bana gelmiş olsa bu işin altında kimin imzası varsa hepsini içeri attırmak için uğraşırdım bu kadar can kaybının hesabının sorulması lazım adalet diyoruz ama konuşmaktan başka öteye gidemiyoruz malesef..
Malum site iyice kabak tadı vermeye başladı, biz cevap vermedikçe halen bizlere alay ve hakaretlere devam ediyorlar, bu kadarınada pes doğrusu....Şahin bey sağolsun, bizleri savunmak zorunda kalmış....Anlamadığım bizdeki bu bilgileri kim oraya taşıyor?
(02-11-2019, 07:19 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Malum site iyice kabak tadı vermeye başladı, biz cevap vermedikçe halen bizlere alay ve hakaretlere devam ediyorlar, bu kadarınada pes doğrusu....Şahin bey sağolsun, bizleri savunmak zorunda kalmış....Anlamadığım bizdeki bu bilgileri kim oraya taşıyor? Emin bey en güzeli o gelişimini tamamlayamadan ex olan malum siteyi takip etmeyelim ayrıca cehalette kötülüklerin anasıdır bunu anlayamadılar.. Bu arada benim yorumum diğer sayfada yayınlanmadan kayboldu sebebini bilmiyorum
Yeni eklenen bağış veyahut puanlama sistemi nedir sayın yönetici arkadaşlar? Bilgilendirme lütfen
Forumda yaptığınız her türlü katılım, puan almanızı sağlıyor.
İsterseniz puanlarınızdan bir kısmını herhangi bir üyeye bağış ediyorsunuz. Bu puanlar ile forumun bir çok özelliğinden faydalanılacak. Henüz yapım aşamasında. Tamamlandığında ayrıntılı yazacağım.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Emreitsa,
İlginç ve güzel bir sistem.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Tüm grup sakinlerine hayırlı aksamlar diliyorum.serkan bey merak ettigim bi konu var.internet ortamindada cokca rastliyoruz deprem ve hava olaylarinin birbiriyle baglantili olduguna.sizin bu konu hakkindaki görüsleriniz nedir.mesela istanbula kar yagmasi icin istanbul semalarini etkileyen sukadar metrekareler icerisinde bir depremin olmasi gerekiyor falan deniyor.hal böyle olunca da önümüzdeki sistemde istanbulun kar ihtimali yuksekse bu demek oluyormu ki kar yagisindan bir kac gun once bu metrekareler icerisinde bir deprem olacak.Belki biraz karmasik oldu bu yazi ama dusuncelerinizi merak ettim.Tabi fikri olan herkes yorum yaparsa sevinirim.
(02-16-2019, 12:18 AM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm grup sakinlerine hayırlı aksamlar diliyorum.serkan bey merak ettigim bi konu var.internet ortamindada cokca rastliyoruz deprem ve hava olaylarinin birbiriyle baglantili olduguna.sizin bu konu hakkindaki görüsleriniz nedir.mesela istanbula kar yagmasi icin istanbul semalarini etkileyen sukadar metrekareler icerisinde bir depremin olmasi gerekiyor falan deniyor.hal böyle olunca da önümüzdeki sistemde istanbulun kar ihtimali yuksekse bu demek oluyormu ki kar yagisindan bir kac gun once bu metrekareler icerisinde bir deprem olacak.Belki biraz karmasik oldu bu yazi ama dusuncelerinizi merak ettim.Tabi fikri olan herkes yorum yaparsa sevinirim. İyi akşamlar, Kesinlikle alakası yok. Yer tabakasının km'lerce altında oluşan tektonik hareketlerin yani uygulanan kuvvetlerin yatay-dikey yönlü hareketlerinin hava ile hiç bir bağlantısı olamaz. Yerin km'lerce altında birbirine kuvvet uygulayan levhaların kırılarak parçalanması, birbirlerinin altına ve üzerine çökerek dağılmasının yarattığı bu hareketin havanın durumu ile bağlantısı yoktur. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |