| |
![]() Cumartesi günü kırılan rekorların birçoğu Pazar günü yenilendi. Birçok yeni rekor da eklendi. Bugünden itibaren rekor beklenmiyor ama sıcaklıklar iki gün daha yüksek seyretmeye devam edecek. Bu kadar ekstrem bir Mayıs ayından sonra nasıl bir yaz bizi bekliyor çok merak ediyorum. Sanırım bu yaz bir daha bu değerleri görmeyiz. Umarım. İnşallah
İstanbul nispeten serin geçirdi bu sıcak atağı çok şükür rüzgar 1-2 saat hariç hiç kesilmedi püfür püfür geçti gitti inşallah .
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, Poyraz, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
Forum uyuma Perşembe gününden itibaren serin hatta soğuk hava geliyor oraja dikkat montlar çıksın
Serkan bey İstanbul böyle sıcağı bu yaz bir daha zor görür dedi dünyalar lapa lapa kar yağmış kadar olmasa da benim oldu .Kilo sorunum olduğu için yazın t-shirt yetişmiyor terlemekden haliyle ortama girince utanıyor insan boncuk boncuk surat.Klima taktırmayı düşünüyordum bu sene kendime Serkan bey iyi haberi verdi masraftan kurtuldum çok şükür .
yaz aylarında yaşanan meteorolojik hareketler kışa göre farklılıklar gösteriyor oraj olacak kesin 23 Mayıs'a kadar beklemeniz gerekiyor iki şehrimiz arasınaki fark çok fazla şuan takibe devam
İstanbul ![]() Kastamonu
Beğenenler:
• adakar, Bluecities, Burak1980, Ekrem14,
Zaten klimalar firüsü yayıyormuş o yüzden serin olması bu yaz için iyi olur klimalar dinlenir hem cebimiz de bayram eder. Bu kış için la nina ihtimali yükseliyor gibi bigi ne dersin serkan üsTAT
Bu sistem kışın gelse the beast from east adını alırdı kesin. 850 hpa 25 dereceden 0 dereceye iniyor 25 derecelik bir düşüş 850 de eksi 20 25 i görürdük hemen hemen.
(05-19-2020, 01:24 PM)zorduro Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu kadar sert bir sıcaklık düşüşünde yağışlar dolu olarak yağmaz mı? Üst seviyelerdeki düşüş ile paralel şekilde alt seviyelerde düşüyorsa Kararsızlık azalıyor demektir. Bu durumda konveksiyon yani ısı alışverişi azalıyor ve şiddetli hadiselerin ihtimalide azalıyor demektir. Fakat bu düşüş daha çok üst seviyelerde gerçekleşiyorsa ALT-ÜST arasında kararsızlık artıyor demektir. Buna bağlı olarak ekstrem olayların gerçekleşmesi çok olasıdır. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 470 Ziyaretçi |