| |
sabah 9:30'dan beri durmadan yağıyor levent'te. şiddeti değişken, orta-hafif arasında gidip geliyor.
Şimdiden iyi haftasonları.
Ne yazık ki hava değişiminden nasibimi aldım ve şifayı kaptım. Mesajlar için şimdiden teşekkürler.
Kar candır, gerisi yalandır.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980,
Eeee havalar birden sogugunca giyimimize dikkat etmemiz lazım bu mevsim geçişleri tam hastalık havası geçmiş olsun
Bizim buralarda sıcaklar hala devam ediyor, gündüz sıcaklıklar arabadan bakiyorum tabi profesyonel ölçüm yapamıyorum, 38-40 derece aralığında ancak bugün biraz düşüş var 32 33 derecelerde.. Inşallah kısa zamanda bizde serinliklerden faydalanıp yağış alabiliriz. Ne mutlu sizlere..
(09-20-2019, 01:34 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim buralarda sıcaklar hala devam ediyor, gündüz sıcaklıklar arabadan bakiyorum tabi profesyonel ölçüm yapamıyorum, 38-40 derece aralığında ancak bugün biraz düşüş var 32 33 derecelerde.. Inşallah kısa zamanda bizde serinliklerden faydalanıp yağış alabiliriz. Ne mutlu sizlere.. su an gebzede 17 derece
Sabah mevsimlik mont, öğleden itibaren tişört ve akşam üzeri hırka havaları başlıyor. Bu üç kıyafeti taşımayan yahut zamanında giymeyen şifayı kapıyor. Aman dikkat. Mevsim geçişleri en sıkıntılı zamanlar. Direncinizi yüksek tutacak şekilde beslenin ve istirahat edin. Kılık kıyafete de dikkat ederseniz bu zamanları kolay atlatırsınız insallah. Tabi salgınlara da dikkat etmek kaydıyla. Saygılar.
Beğenenler:
• Burak1980,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 6 Ziyaretçi |