Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(09-19-2019, 03:34 PM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-19-2019, 03:29 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıllardır içimde besleyip, dışıma vurmakda zorluk çektiğim durumumun, duygu ve düşüncelerimin en anlatılabilir resmi aşağıdaki tabloda en açık şekilde izah edilmiş..... Çocukluğumdan beridir içimde yaşayıp yıllar sonra dahi biran bile eksilmeyen, ölmeyen sevgi yüklü bir tablo..... eye thumbsup     https://scontent.fada1-2.fna.fbcdn.net/v...e=5DFE251C

Keşke şimdiki çocuklarda böyle olsa Emin Bey.
Onlar bile kar yağarken selfie peşinde. 
Benim tek derdim perdeleri ardına kadar açıp beyazlığa karşı çayımı içmek.
Sana en içten ve samimi duygularımla katılıyorum, al bendende o kadar... thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, snowserkan

(09-19-2019, 03:29 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıllardır içimde besleyip, dışıma vurmakda zorluk çektiğim durumumun, duygu ve düşüncelerimin en anlatılabilir resmi aşağıdaki tabloda en açık şekilde izah edilmiş..... Çocukluğumdan beridir içimde yaşayıp yıllar sonra dahi biran bile eksilmeyen, ölmeyen sevgi yüklü bir tablo..... eye thumbsup     https://scontent.fada1-2.fna.fbcdn.net/v...e=5DFE251C

Buna bir katkıda bulunmak istiyorum. yıllardır arayıp bulamadığım bir görsel var. TRT'nin eskiden (1980'ler sonu) Ali Esin'in sunduğu hava durumunda kullandığı bir tombik kardanadam görseli vardı. onu erzurum'da falan sıkça görürdük ama istanbul için özeldi onu görmek. çok aradım ama bulamadım.

(09-19-2019, 04:17 PM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Buna bir katkıda bulunmak istiyorum. yıllardır arayıp bulamadığım bir görsel var. TRT'nin eskiden (1980'ler sonu) Ali Esin'in sunduğu hava durumunda kullandığı bir tombik kardanadam görseli vardı. onu erzurum'da falan sıkça görürdük ama istanbul için özeldi onu görmek. çok aradım ama bulamadım.
Evet o görseli bende hatırladım, çok güzel günlerdi onlar... thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, snowserkan

(Son Düzenleme: 09-19-2019, 06:36 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Rahmetli Ali Esin hava durumu sunarken bile insana kendini dinlettirirdi en meşhur sözö olan ' KAR KAR ,TİPİ TİPİ ' diye seslenir
ertesi gün hava günlük güneşlik olurdu Smile , Hava güzel olacak dediğinde KAR yada Yağmur yağardı kesin Smile , Güzel anılardı aklıma geldi
sizlerle paylaşmak istedim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan, KardanadamEmin, MaxZero, snowserkan, Xooner

Ekim ayına kadar 3 sistem uğrayacak.

21-22 Eylül, 25-26 Eylül ve 1 Ekim'de gelecek sistem.

1 Ekim de giriş yapmasını beklediğim sistem daha geneli kapsayan bir yapıda.

Şu İtalyan meteorolog ve Kar delileri sezon boyunca dolaşan soğuk atakların %90'lık kısmını hep İtalya üzerine geleceğini söylüyorlar.
Evet bazen bizde KAR ve Soğuk tutkumuza yenilebiliyor ve çizgiden biraz çıkabiliyoruz ama bu konuda İtalyanların üzerine tanımıyorum

Şimdide Rusya üzerindeki bütün soğukları kendi ülkeleri üzerine üfürüyorlar. Smile

resim

Serkan hocam sabahki mesajımdaki talebimi yanıtlarsan sevinirim
  Beğenenler:
  • Hasan

Serkan bey insallah bu kez italyanin uzerine degilde bizim ustumuze gelir soguklar
  Beğenenler:
  • Hasan, MaxZero, snowserkan

(09-19-2019, 07:55 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam sabahki mesajımdaki talebimi yanıtlarsan sevinirim

Aslan parçası paralı içerik o sen nereden buldun onu.
  Beğenenler:
  • Hasan

Para bende de var ama beleş buldum
  Beğenenler:
  • Hasan

Konuyu Okuyanlar:
6 Ziyaretçi