Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Selamun Aleyküm

-Değerli Ekip Arkadaşlarım Bu Aralar işlerimle İlgili Çektiğim Birkaç Sıkıntılarımdan Dolayı Sitede Aktiflik Gösteremedim, Bunun İçin Ekip Yönetimi ve Kıymetli Forum Üyeleri Adına Hepinizden Özür Diliyorum. İnşallah Eylül Ayıyla Birlikte Tekrardan Aranızda Bulunacağım.
Hoşcakalın
*Sevgiler
*Saygılar

Oncelik tabiki is ve aile size islerinizde kolayliklar diliyorum, sezonda burda bekliyoruz

Değerli forum üyeleri ve çok değerli üstadlarım saygılar.Haftaya ayın 29 undan itibaren 1 hafta Fehiye de olacağım.Bana bu süreçte naçizane hava konusunda tahmin belirtmeniz mümkün müdür.Herhangi bir sıkıntıya düşme olasılığımız var mıdır
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, snowserkan, ThunderSnow

(08-24-2019, 02:28 AM)MeteoForecast Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamun Aleyküm

-Değerli Ekip Arkadaşlarım Bu Aralar işlerimle İlgili Çektiğim Birkaç Sıkıntılarımdan Dolayı Sitede Aktiflik Gösteremedim, Bunun İçin Ekip Yönetimi ve Kıymetli Forum Üyeleri Adına Hepinizden Özür Diliyorum. İnşallah Eylül Ayıyla Birlikte Tekrardan Aranızda Bulunacağım.
Hoşcakalın
*Sevgiler
*Saygılar

Aleykümselam,

Sıkıntılarından tez zamanda kurtulmanı temenni ederim. 
İnşallah her şey istediğin gibi olsun.

Burayı kafana takma her şey yoluna girdiğinde forumla ilgilenirsin 
Sevgiler..
(08-24-2019, 09:54 AM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli forum üyeleri ve çok değerli üstadlarım saygılar.Haftaya ayın 29 undan itibaren 1 hafta Fehiye de olacağım.Bana bu süreçte naçizane hava konusunda tahmin belirtmeniz mümkün müdür.Herhangi bir sıkıntıya düşme olasılığımız var mıdır

Değerli kardeşim Evren merhaba,

Belirttiğin süreler dahilinde herhangi bir yağış beklenmiyor.

Şu an 36-37 derecelerde gezinen sıcaklık değerleri o dönemde 2-3 derece gerileyerek 32-34 bandında seyredecek.
Çok kuvvetli rüzgarlarda beklenmiyor. 

İyi tatiller.

Snowserkan,saygilar.Nezaman serinler ,yagis yakinlarda yok gibi,varmi hayirli haber hocam..
  Beğenenler:
  • snowserkan

(08-22-2019, 12:30 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Durgun hava kirliliğinin nispeten arttığı bir döneme giriyoruz 8-11  arası bir sistem beklentim var o tarihe kadar çok bir atraksiyon görünmüyor

Benim boyle bir beklentim var @Perwella
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Perwella, snowserkan, ThunderSnow

Tesekkurler..

(08-24-2019, 12:22 PM)Perwella Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Snowserkan,saygilar.Nezaman serinler ,yagis yakinlarda yok gibi,varmi hayirli haber hocam..

Merhaba Perwella, 

Yakın dönemde 1 Eylül tarihi var ancak bu serinleme ve yağış anlamında çok etki bırakmayabilir.

resim

7 Eylül'den itibaren ise Ersel beyinde söylediği gibi kuvvetli emareler var.
Ülkemizin batısı daha fazla etkilenecek gibi duruyor.

resim

(Son Düzenleme: 08-24-2019, 01:59 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Samsun ve Orduda dünden beri devam eden yağışlar büyük sel felaketlerine yol açtı metrekareye 200 mm üstünde yağış bıraktıresim
https://twitter.com/55HakanUnsal/status/...70816?s=09
https://twitter.com/haber_gazetesi/statu...14112?s=09

Hava çok mu sıcak?
Nem çok mu fazla?

Ha gayret kademeli düşüşler yarından sonra başlıyor.

Eylül ayının ilk bir kaç günü yine yorar sonrası yağışlı dalgalı bir periyot.

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi