| |
Serkan bey sanirim yagisin etkili kismi cumartesi gunu olacak ve pazar gunune yagis kalmayacak gibi siz ne dersiniz
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
(06-28-2019, 09:29 AM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın. Belirttiğiniz alandan güneye fırtına hattı oluşmasını bekliyorum. Dün beklentiyi belirten bir harita paylaşmıştım. ![]() Fırtına hattının güney ucunda İstanbul olmalı öyle düşünüyorum. Takip edelim bakalım, hat oluşacak mı? Oluşacaksada nereye doğru oluşacak.
(06-28-2019, 10:37 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-28-2019, 09:29 AM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey , On görünüz her zamanki gibi süper
Yağış İstanbula Akşama doğru uğrayacak gibi özellikle Avrupa yakası Anadolu yakasına göre daha şanslı gibi duruyor, bakalım ilerleyen saatler bizlere neler gösterecek.
İstanbul geneli uzun süreli olmayan yağış tahmini yapıyor veriler marmaranın doğusunda daha fazla yağış var ve batı karadenizin kıyılarında
(06-28-2019, 12:09 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-27-2019, 11:17 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey sanirim yagisin etkili kismi cumartesi gunu olacak ve pazar gunune yagis kalmayacak gibi siz ne dersiniz Serkan bey diyorsa bir bildiği vardır her zamanki gibi
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 46 Ziyaretçi |