| |
Son 24 saat'te 1,341 kişi online olmuş. Yahu 1341 de takıldık yok mu arttıran.
SUDAN ADAM
Başta Serkan hocam emin hocam azor ve tüm KAR sevdalısı forumdaşlarin yeni yılını tebrik ediyorum yeni yil sağlık mutluluk huzur ve istanbul ve aynı zamanda gebzeye bol bol KAR getirmesini diliyorum. Bir soru sormak istiyorum naçizhane gelen bu sistemin marmaranin doğusu derken izmit sakarya civarı mi yoksa gebze de güzel KAR yağışı alacak mı? en net bilgi yarın akşamki veriler okudum az önce ama mgm kar ikonu koyduğu için ister istemez insanin içi içine sığmıyor takrar iyi seneler
Sevgili Serkan ve KardanadamEmin yazdıklarınız ve yorumlarınız o kadar pozitif ki sizi bizzat tanımasam da kanım kaynadı. Bıkıp usanmadan insanları bilgilendiriyor ve tahminlerinizi paylaşıyorsunuz. Başta size ve tüm kar severlere iyi seneler. Umarım alçak basınç istediğimiz konumdan geçer de 2019’a güzel bir başlangıç yaparız.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, byarslan, Cabbar, Captmehmet, kenangs, oguzsoydan, sahinok, snow41, Snowsedat, snowserkan, sürekavcısı, volkan34tr
(12-31-2018, 06:20 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Serkan ve KardanadamEmin yazdıklarınız ve yorumlarınız o kadar pozitif ki sizi bizzat tanımasam da kanım kaynadı. Bıkıp usanmadan insanları bilgilendiriyor ve tahminlerinizi paylaşıyorsunuz. Başta size ve tüm kar severlere iyi seneler. Umarım alçak basınç istediğimiz konumdan geçer de 2019’a güzel bir başlangıç yaparız. Çok teşekkür ederim Gökhan...
Güzel bir GFS güncellemesi gelmesi dileklerimle tüm arkadaşların yeni yılını kutlar bol karlı bir yıl dilerim
(12-31-2018, 06:05 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başta Serkan hocam emin hocam azor ve tüm KAR sevdalısı forumdaşlarin yeni yılını tebrik ediyorum yeni yil sağlık mutluluk huzur ve istanbul ve aynı zamanda gebzeye bol bol KAR getirmesini diliyorum. Bir soru sormak istiyorum naçizhane gelen bu sistemin marmaranin doğusu derken izmit sakarya civarı mi yoksa gebze de güzel KAR yağışı alacak mı? en net bilgi yarın akşamki veriler okudum az önce ama mgm kar ikonu koyduğu için ister istemez insanin içi içine sığmıyor takrar iyi senelerByarslan, değerli görüşlerin için çok teşekkürler.
Böyle bir platformda birçok güzel tahminci üstat ve karsever abilerler kardeşlerle olmak gerçekten çok güzel. Birbirimizi kırmadan saygı çerçevesinde harika bir forum ortamı oluyor açıkçası. Bunun bozulmaması dileğiyle, tüm forum ailesinin yeni yılını kutlarım. Umarım kar yağışının artarak hayatımızı daha çok güzelleştirdiği yıllarımız olur
Saygılar, sevgiler...
Bu gün 1 yılın daha sonuna geldik acısı ile tatlısı ile bir yıl daha geride bıraktık, sevdiklerimizle sağliklı güzel bir yıl olmasını dilerim tabiki bol karlı bol sistemli bır kışla başlamak en güzeli hayırlı akşamlar
Tüm forum ekibinin, tüm arkadaşların yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım..
Yeni yılda bol kar fırtınalı, tipili kara gömüleceğimiz bir yıl dilerim Saygılarımla.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |