Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

@snowözgür bey bunu daha önce aslında bir çok kişi yazdı çizdi yanıtladı bu gizli saklı bir mevzu değildi aslında ama kaldı ki bir insan sadece yaptığı tahminler gerçekten Türkiyenin 1 numarası olduğunda işte ozaman aşağıya çekmek isteyenler tehdit edenler yani sizin anlayacağınız Snowserkan = ArifTarif Arif abide kendine anca bu şekilde bir yol bulup ismini saklayarak 10 yıldan fazladır Serkan olarak tahminlerini yapıyordu, son zamanlarda bir çok yerde araştırırsanız okursunuz kendisini tekrardan görmek isteyen bir çok hatıra ve özlem dolu mesajlar vardı bende 2 senedir ikna etmek için uğraştığım Arif abiyi; Arif, sevenleriyle buluşsun artık hasret bitsin mantığında ikna ettim durum bundan ibaret bunu belki çok kişi tahmin ediyordu zaten ama ortaya çıkmaması için de Sahte Arifler türemiş ve hatta Allah göstermesin ArifTarif Öldü diye haberler bile çıkarılmıştı bizde bu yalan haberlerin üstünün örtülmesi adına ArifTarif niciyle ünlenen yaşı yaklaşık kızmazsın abi inşaAllah. 60 küsürlere gelmiş Arif abiyi tekrar ikna ettik ve çok şükür ki tekrardan hak ettiği isim ile burada. Yani sizin anlayacağınız durum bundan ibaret konuyuda fazla uzatıp eskileri deşmeninde bir manası yok umarım artık mevzuyu anlamışsınızdır, bu konuyu da bir daha açılmaması üzerine kapatmış bulunuyorum hepinize şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.
  Beğenenler:
  • Burak1980, snowözgür, Snowtime

(Son Düzenleme: 01-08-2022, 05:16 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Hasan abi İstanbul için kar tahminleri(kar sevdalıları) bölümüne yazı yazamıyorum. Daha evvel yazıyordum şimdi yazamıyorum...
Hasan_iSTANBUL yazdı (01-08-2022, 05:16 PM)
Sevgili kardeşim forum yüklenmelerden dolayı sadece özel üyelere açık şuanda bunun için bolca yorum ve forumu takip etmeniz gerekecek, ama sizler için İstanbul İçin Kar Tahminleri Konu başlığının altında Soru - Cevap Köşesi Bölümü açtık buradan tüm Tahmincilere soru sorabilir yorumlarınızı yapabilirsiniz ben bağlantısını tekrar paylaşıyorum buradan bakarsın kardeşim. https://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=903

Şu güzel günler yaklaşırken covid testim pozitif çıktı.pencereden izlemekle yetinicez artık.Rabbim hafif atlatmayı nasip etsin.
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • Ümittt

(01-09-2022, 06:31 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu güzel günler yaklaşırken covid testim pozitif çıktı.pencereden izlemekle yetinicez artık.Rabbim hafif atlatmayı nasip etsin.

Allah şifanızı versin.
  Beğenenler:
  • Ftherdem

@Ftherdem allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun. Bi dahaki sistemlere saklayın enerjinizi o zaman bununda acısını çıkarırsınız.
  Beğenenler:
  • Ftherdem

(01-09-2022, 06:31 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu güzel günler yaklaşırken covid testim pozitif çıktı.pencereden izlemekle yetinicez artık.Rabbim hafif atlatmayı nasip etsin.

ALLAH Şifasını versin. Moralinizi yüksek tutun bir şey olmaz evelallah.
  Beğenenler:
  • AZOR, Ftherdem, SinemSahin, Ümittt

@Ftherdem geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.
AdakaR
  Beğenenler:
  • Ftherdem, SinemSahin

Kemal Ökten adındaki sözde tahminci başka bir forum üyelerinin validelerine ağır küfür etmiş bu insanı onbinlerce insan takip ediyordu ve tam bir sapık olduğunuda yaptığı yorumlarıda görmezden gelenler vardı bir sürü insana küfür ediyordu yıllardır bu aşalığıda anlamayanlar  bugün gerçek yüzünü görmüş oldu .
  Beğenenler:
  • mirhan, SinemSahin

@Ftherdem geçmiş olsun. Yeni gördüm ben. İns hafif atlatırsın  Sad
resim
  Beğenenler:
  • Ftherdem, mirhan

FthErdem kardeşim, büyük geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin..
  Beğenenler:
  • Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, mirhan, SinemSahin

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi