Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Sevgili hava tutkunları

Hepinizin yeni yılını kutlarım.
Yeni yıl
Ailesinde hastalık olanlara sağlık getirsin.
Zenginginlik, Huzur ve Barış getirsin

Hasanım hayırlı olsun adminliğin...
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Snowtime

Hasan kardeşim hayırlara vesile olsunSmile
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

(01-07-2022, 06:57 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasanım hayırlı olsun adminliğin...

Serkan Abim teşekkür ederim layık olmaya çalışıyorum amacımız forumdaki herkesin mutlu olmasını sağlamak bu mümkün değil biliyorum, belki herkese iyi görünemesekde günün sonunda sakin kafayla düşündüklerinde bizi anlayacaklardır diye umut ediyorum, herkese simdiden teşekkürler iyi forumlar.
  Beğenenler:
  • snowserkan

(01-07-2022, 07:24 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan kardeşim hayırlara vesile olsunSmile

Teşekkür ederim Burak kardeşim eksik olma inşaAllah
  Beğenenler:
  • snowserkan, Snowtime

Hadi bakalım o zaman son gelişmelerden sonra, artık forumun gelenekselleşmiş sorusu olan "Bizim arka bahçe ve balkon kaç cm kar olur" sorusunu sormaya başlayabilirizWink
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL

(01-07-2022, 07:40 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hadi bakalım o zaman son gelişmelerden sonra, artık forumun gelenekselleşmiş sorusu olan "Bizim arka bahçe ve balkon kaç cm kar olur" sorusunu sormaya başlayabilirizWink

En şanslı ilçe çatalca ve Arnavutköy bu akşamki güncellemeye göre
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980

Arkadaşlar merhaba ;

Bir konu hakkında deyinmek istiyorum öncelikle büyüklerime ve küçüklerime saygım kesinlikle sonsuzdur..

Şimdi daha öncede sormuş olduğum soruya net bir tatmin edici cevap üzgünümki alamadım eminimki benim gibi onlarca sayfa üyelerinin kafaları karışık 

3 yıldır bu form sayfasına snowözgür olarak üyeyim ve hayranlıkla tahminci arkadaşları hayranlıkla bir kar sevdalısı kar piskopatı olarak çok yakından takip ediyorum.şimdi bu sitenin ismi snow serkan yani sayfanın hostinki bu şekilde alan adı olarak alınmış ben 3 yıldır serkan beyin yani snowserkan ismi adı altın sıkı hayranlıkla kendisini takip ediyorum benim gibi serkan bey olarak ismine,yaşına,tahminlerine saygı gösteren okadar çok insan varki burada,son zamanlarda ARİF BEY ARİFTARİF bey diye birisi çıktı ortaya serkan beye arif bey,arif beye serkan bey denildi yaa bakın arkadaşlar serkan bey arif beyse neden bunca sene bizlerden bu isim saklandı yada saklama gereği duyuldu EMİNİMKİ BENİM GİBİ ŞUAN HERKES GİBİ KAFAM KARIŞTI,BİZLER KİMİN TAHMİNİNE İNANIP SAYGI GÖSTERİCEZ BUNLARI YAZDIĞIM İÇİN BELKİ BANA KIZICAKSINIZ AMA YAA BURASI BİR AİLE ORTAMI GİBİ NEDEN OŞMASIN İNSANLAR BİRLERİNİ TANISIN BİLSİNLER BİRDE İŞİN KOMİK TARAFI BAZI ÜYELER SANKİ BİZLERLE DALGA GEÇER GİBİ SERKAN ÖLDÜ ARİF GELDİ,ARİF GELDİ SERKAN GİTTİ DAĞ OLDU ÇAMUR OLDU YAN YATTI CURT OLDU GİBİ KONUŞUP EMİN OLUNKİ SAYFANIN KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYORLAR FARKINDA DEĞİLLER… YAA BAKIN RİCA EDİYORUM BU KONUYA CİDDİ BİR ŞEKİLDE KISA VEE NET SÖZLERLE SERKAN BEYLE ARİF BEY ARASINDAKİ DİYALOĞU BİZLERE NET BİR ŞEKİLDE BİZLERE ANLATIRSANIZ SEVİNİRİZ BİRDAHA BENİM GİBİ KİMSEDE SORMAZ KONUDA KAPANMIŞ OLUR SAYGILARIMLA .
  Beğenenler:
  • scream

(Son Düzenleme: 01-08-2022, 05:09 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Serkan beymi,arif beymi,arif tarif beymi kısa ve net bizlere gerçek ismini bağışlarsa kafalardaki soru işaretleri kalkmış olucak bekliyoruz ??

Admin neden yazdıklarımı kaldırdınız rica etsem sorabilirmiyim
Hasan_iSTANBUL yazdı (01-08-2022, 05:09 PM)
Özgür bey biraz bekleseydiniz cevabımı görecektiniz zaten, yorumunuzun yeri orası olmadığı sohbet bölümüne ben taşıdım bilginiz olsun sorunuzun yanıtı da aşağıdadır.

(01-08-2022, 04:50 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan beymi,arif beymi,arif tarif beymi kısa ve net bizlere gerçek ismini bağışlarsa kafalardaki soru işaretleri kalkmış olucak bekliyoruz ??

Admin neden yazdıklarımı kaldırdınız rica etsem sorabilirmiyim

Özgür kardeşim,kimin olduğunun ne önemi var . Sonuçta ismi ne olursa olsun bizden aynı saygıyı görecek bu kişi. İsimlere değil tahminlere odaklanmalıyız. Sonuçta bu kişi Serkan da olsa Arif de olsa bize doğru bilgileri vermek için çaba sarfediyor. Valla ismi Ayşe de olsa benim için farketmiyor Smile) Kaldı ki zaten kişisel olarak tanımadığımız için bana her yol Angara Smile)

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi