| |
Arkadaşlar sistem daha dün gece Yeni girdi ve daha yeni yeni oturuyor çok acele kararlar verilip buraya insanların tadını kaçırıcı şeyler yazılması normal değil sistem bitmedi daha yeni başlamış bir sistem için böyle olumsuz şeyler söylemek haksızlık oluyor lütfen herkes yorumlarına dikkat etsin burada emekler veriliyor herkesi bilgilendirmeye çalışılıyor. Herkesi memnun etmek durumunda olamayız.. ben de Maltepe'de oturuyorum yıllarca İstanbul için tahminler yapmaya çalışıyorum yıllarca her yerde İstanbul'un bir sürü ilçelerinde Kara gömülürken Ben Maltepe'de yıldızları saydığım çok olmuştur.. Ama böyle oldu diye kimseye sitem etmedik kimseyle alay edici bir şekilde konuşmadık.. Emek veren insanlara da saygı duyduk lütfen çok rica ediyorum herkes yorumlarına dikkat etsin..Bu tip yorumlar bizi bu işten tat almamayı ve şevkimizi kırmaktan, hatta yazmayı kesmekten başka birşeye yaramıyor..Bu işten maddi bir çıkarımızda yok..Sadece KAR SEVGİSİYLE bu kadar vakit harcıyoruz..Şu unutulmamalı ki burada KAR ın yağma ihtimallerini seven insanlar var.. İstanbul gibi büyük bir metropol için KAR tahminciliği yapmak uzaktan görüldüğü gibi hiçde basit birşey değil..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Mustafa Torun 0834, sennedjemus, Serham79, snow41, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |