| |
İlginç bir camiada tahminler yürütmeye çalışır olduk...Bugün İstanbul KAR TAHMİNLERİ sayfamızda KAR 'ın yağmayacağı tahminleri yapan arkadaşı tebrik eden ve başarılı bulan ilginç bir yorumu üzülerek okudum..Iyi, güzelde arkadaş burası İstanbul gibi KAR tahminlerinin aslında en zor yapılabildiği bir platformda bu konuda çaba gösteren, gayretler sarfeden insanların harcadıkları eforu takdir edeceklerine, ısrarla sonbahardan beridir KAR ın yağmaması üzerine tahminler yürüten arkadaşların başarısını dile getirmekde nasil bir anlayış? yorumu siz değerli takipçilere bırakıyorum..Burada gerçekden bir başarı aranıyorsa bu zor metropolün ne zaman KAR lı günlere kavuşacağına kafa yoran ve heran, hersaat bunun takibini yapan arkadaşlara bakilması gerekmiyormu? Acaba benmi yanlış düşünüyorum..Buyrun gelinde sizler bu işte bir art niyet aramayin ve buna iyi niyetle yaklaşın..Naçizane görüşlerim için yine bir kez daha diyeceğimki bundan KISSADAN HİSSE çıkarmak sizlere kalıyor..Sevgiler, saygılar..
Beğenenler:
• Captmehmet, hacimuratt, Kartutgun, mehmet karsever, Serkofb, SinemSahin, Snowevren, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 7 Ziyaretçi |