| |
(10-15-2018, 09:33 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-15-2018, 12:01 AM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşaallah öyle olur. Bizi umutlandırmayın fazla yine de Emin bey sizinde paylaşımlarınızı beğenerek yıllardır takip ediyorum serkan beyin ve sizin tahmin ve paylasımlarınızında buyuk cogunlugunun tuttuğunu ve cıktıgını biliyorum inşallah yine tahminleriniz biz kış severler kar severler için güzel unutulmaz bir kış olması dileklerimizle diğer tahminde bulunan arkadaşlarda alınmasınlar onların tahmin ve paylasımlarıda tabiki bizler için önemli ozaman serkan bey ve emin bey şimdi ilk durağımız ayın 22-23 ü gibi sonrasındada ayın 29 undanda cumhuriyetimi kutlayacağız peki sizlere bir sorum olacak paylaşımlarınızda sıcaklık olarak net birsey söylememişsiniz yada ben kaçırmışta olabilirim ayın 22 sindeki ve 29 undaki yağışlı ve soğumada İstanbul kac dereceleri görür paylaşımlarınızdan anladığım kadarıyla 15 lerin altını görücez gibi değlmi |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 5 Ziyaretçi |

çok kar yağarsa hep beraber seviniriz yağmazsa da en azından beklentiye girmemiş oluruz