| |
(08-19-2022, 09:47 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-19-2022, 09:34 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karar vermek mesele değil, ben burada sadece aynı sevdayı paylaştığım arkadaşlar için hep bulunuyorum..Alınganlık konusuna gelirsek, bu benim karakterimde mevcut bir olgu, böyle yaratılmışım, her insanin iyi veya kötü bir mizacı vardir, bende böyleyim, bu saatten sonra değişirim dersem yalan söylemiş olurumki, yalan konusandan ve yalandan hiç hoşlanmam..Hepimiz kusurlarımızla insanız, beşeriz, şaşarız..Bunu en iyi yaradan kulunu biliyor ve affediyorken....Serkan kardeşim bu foruma girdiğimden beridir, seninle en küçük bir polemiğe girmemişimdir, sebebine gelirsek geçmişte bircok konuda sana saygı ve sevgi duyduğumdandır...Bu gibi platformlarda insanın kendini ifade etmesi zordur ve ben bu zorluklara birçok kez maruz kalmışımdır..İşime geldiğine göre beğeni yapma mevzusuna gelirsek, benimde birçok paylaşımıma beklediğim arkadaşlardan, buna sende dahilsin, destek görmeyişim çok olmuştur..Ben beğenilme egosunda, derdinde biri değilim..Sadece şu bizi yerden yere vuran KAR sevdamızin esiri olmamızdan dolayıdır yaşananlar.... Bu kaydadeğer ve anlamlı sözcüklerin için teşekkürler..Sende hala benim naçizane ve saygi duymaya devam ettiğim dostumsun..Aile içinde böyle bazen karmaşalar olsada sonucunda anlaşılmak ve anlatabilmek güzel bir durum...Neyse seçme, saçma bu geçici hezeyanlarimızı bir tarafa bırakıp, bizim hayatımızın büyük bir bölümünü içine alan sevdamızın peşinde koşmaya devam diyelim..Ordular İlk Hedefiniz Sibirya diyerek yeni heyecanlara ve koşuşturmacalara doğru yelken açmaya başlıyalım..Başta Serkan KARdeşime olmak üzere, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, iyi geceler diliyorum..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 47 Ziyaretçi |