| |
Herkese selamlar dostlar, izninizle banlanacağımı da bilerek bir konu hakkında görüşlerimi belirtmek isterim. Son düzlüğe gelene kadar bizler için gecesini gündüze katıp tahminlerini esirgemeyen @KardanadamEmin @TARANTULA @AZOR başta olmak üzere tüm üstadların emeklerine sağlık diyorum. Umarım sözlerim yanlış anlaşılmaz ve bir nebze uyarı niteliği taşır. Arkadaşlar bir süredir bu forumda üye olmama rağmen benim ve eminimki büyük bir çoğunluğumuzunda rahatsız olduğu bir konu bulunmakta. 2 madde de açıklayacağım izninizle.
1) Bu forumda sadece ama sadece son ana gelene kadar her şey çok iyi gidiyor, şakalaşmalar, iddaalar havada uçuşuyor, siz arkanıza yaslanın, çevrenizdekileri uyarın, bize inanın deniyor. Veriler algıda seçicilik yapılarak doğruluğu hakkında görüşler bildiriliyor bu da bir çok arkadaşta güvensizlik havası peydahlıyor. Yani demem o ki sabah EMCF iyi çıktı buna inanın, öğlen saçmaladı ama GSF daha iyi hadi buna inanalım demek olmaz. Bu verilerin bizim tahminlerimize uyum sağlamak zorunda oldukları gibi bir saçmalık düşünülemez. Burada önemli olan her veriyi baz almak ve tahminleri güncellemektir, veya en azından neden bu veriye inanmayalımda iyi çıkan veriye inanalım diye en azından bir kaç açıklama yapılmalıdır. 2) Seçerek inandığımız veri kaynaklarına, karşıt görüşlü bir yazar çıkıp kendi öngördüğü tahminini paylaştığında hele ki sevilen bir yazar da değilse "ILIKÇI" damgası basılarak hiciv ediliyor ve BANLANIYOR. Arkadaşlar ve forum yönetimi size sesleniyorum. Ben tahminci değilim bu ilime de siz üstadlar gibi sahip de değilim. Ancak biz de sizin gibi insanız. Karşıt görüşlü herkesi banlayacaksanız kendinize bir haber veya blog sitesi açarak da tahminlerinizi yapabilirsiniz. Yine bende başta olmak üzere herkes sizi ekseriyetle takip etmeye devam edecektir. Ancak adı üstünde burası bir "FORUM". Eski romadan beri demokrasi kavramının karşılığı olarak gelen bir kelimedir "FORUM". Eminim ki eski forumdan ayrılarak yeni bir forum açmanızı sebepleri, her dileğinizi banlayabilmek değildir. LÜTFEN ÖZELEŞTİRİ YAPALIM. Tekrardan tüm tahmincilerimizin emeğine sağlık diyor ve karlar altında bir yıl diliyorum.
Beğenenler:
• AZOR, Burçin tugay, Cabbar, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 7 Ziyaretçi |