| |
Eylül bitmeden yaz bitmez düşüncesinde zannediyorum buradaki herkes hemfikir. Medicane bir istisna idi, isterdik ki bizi de yağış olarak mutlu etsin ama olmadı, sağlık olsun.
Yabancı turistlerin yaklaşık yüzde 60'ı İngiliz olan bir yerde yaşıyorum (ki bu sene birçok ülke pandemi dolayısıyla uçuş yapmadığı için bu oran nerdeyse yüzde 80). Buraya gelen İngilizlerin birçoğu aynı zamanda Yunanistan'a da gidiyor. Kendileri Türkiye'de iken tanıdıkları Yunanistan'da tatilde olanlardan görüntülü konuşma yapanlara şahit oldum, Yunanistandakiler bildiğiniz ağlıyorlar Bizde bulut yok, sıcaklık 34 derece nem yüzde 60 bandında, 40 derece civarında hissedilen sıcaklık ve Yunanistan kış yaşıyor aynı anda. Turistler bayram ediyor anlayacağınız ![]() Bize dönersek, işin gerçeği ben yüksek basınçlı bir sonbahara razıyım. Yeter ki kuru ayazla geçen bir kış olmasın. Eylül Ekim Kasım her gün yağar da kış boyunca kuru ayaz gidersek o zaman ağıt yakarım işte. Eylül erken, Ekim ilk yarısı da sıkıntı değil. Havaların fazla sıcak gitmesinden en çok ben rahatsızım. Ama dediğim gibi bereketli bir kış olacaksa kuru bir sonbahara razıyım. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 548 Ziyaretçi |

Bizde bulut yok, sıcaklık 34 derece nem yüzde 60 bandında, 40 derece civarında hissedilen sıcaklık ve Yunanistan kış yaşıyor aynı anda. Turistler bayram ediyor anlayacağınız