| |
Çanakkale’den Aydın’a kadar hava parçalı bulutluydu. Bulutluluk oranı en fazla % 50 idi. Aydın’dan Yatağan’a kadar bulutlanma bir hayli arttı. Sırayla resimlerle durumları göstereyim istiyorum.
![]() Burası Yatağan’dan Muğla yönündeki çıkış. ![]() Burası Akyaka’dan Köyceğiz yönüne gidiş. ![]() Burası Köyceğiz ![]() Ve burası da Dalaman-Fethiye yolu. Son 120 kmde sıcaklık maksimum 19 dereceydi ve Köyceğizde şu saate kadar yaklaşık 70 mm yağmur düşmüş görünüyor. Tahminci arkadaşları tebrik ediyorum. Mgm de wunderground da ventusky da (gfs,icon vs hepsi) bilemediler. Bir tek burada yazıldı çizildi. Çok zorlandığım ama Temmuz ortasında çok da keyif aldığım bir seyahat, daha doğrusu 120 km oldu Maalesef trafik kazaları çok çok fazlaydı. Şükürler olsun ki tamamı maddi hasarlı görünüyordu. Islak zeminin azizliği diyelim. Tekrardan teşekkür ediyorum sitemizdeki tüm paylaşımcı ve takipçilere. Sizlerle burası güzel, havalar daha bir keyifli. Saygılar...
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, AZOR, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 28 Ziyaretçi |

Maalesef trafik kazaları çok çok fazlaydı. Şükürler olsun ki tamamı maddi hasarlı görünüyordu. Islak zeminin azizliği diyelim.