Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(Son Düzenleme: 01-26-2026, 08:10 PM, Düzenleyen: Antalyaspor1966.)

Antalya’da Güneydoğudan esen fırtına tüm yağmuru batıda Konyaaltı’nın kırsal mahallelerine attı saatlerdir aşırı yağmur var kötü durumdayız şu yağmuru ölçebilseydim keşke

resim

Merhaba arkadaşlar. Sitede video paylaşımını hangi formatta yüklememiz gerekiyor. Video yükleyemiyorum, sıkıştırma yapıyorum yine yüklenmiyor. İlla youtube üzerinden mi yüklemek gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim.
                             Sonsuza DEK

Azor emlakçı mısın birader parselliyon tarihleri millete de bırak hele şu önündeki yemeği ye Serkan patron şuna bir ayar çek yaw.
  Beğenenler:
  • AZOR, Galandar16, Kartutgun

(Son Düzenleme: 01-30-2026, 11:12 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Benim yorumu kim sildi acaba? Bu kadar basit değil bu işler en ufak makul yorumuma tahammül edemeyen admin arkadaşlar cevap bekliyorum sizden

Azor ile ilgili yazdığım yorumda acaba ne gibi olumsuz bir durum vardı da silindi Serkan patron da ona eleştiri mahiyetinde yorum yazmıştı ben de yazdım Azor da bana yazsın eleştirsin hiç gocunmam bence bu tür şeyler site açısından eksi puan yazar vesselam.

Modelcilik ile tahmincilik arasında fark var benimle senin aranda fark var demiş Rapçi Cezadan uyarladım hadi hayırlı işler.

Hocam  ne yazdı acaba  anlamayan
Ayrıca bazı gelişmeler var atmosfer bize sistemi geciktireceğe benziyor Şubat 12 -15 bekliyordum 19 olabilir

Azor dedim ki özetle tahminlerini modellere göre sürekli değiştirme kar var kar yok papatya falı gibi tahminleri okurken kafalar karışıyor gibi gibi şeyler eleştiri mahiyetinde yorum yazdım silinmiş kraldan çok kralcılığa gerek yok sanırım site özgür bir site hakaret içerikli yorumlar dışında bu tarz yorumlar silinmesi site için eksi yazar.

(Son Düzenleme: 01-30-2026, 11:40 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

(01-30-2026, 11:31 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Azor dedim ki özetle tahminlerini modellere göre sürekli değiştirme kar var kar yok papatya falı gibi tahminleri okurken kafalar karışıyor gibi gibi şeyler eleştiri mahiyetinde yorum yazdım silinmiş kraldan çok kralcılığa gerek yok sanırım site özgür bir site hakaret içerikli yorumlar dışında bu tarz yorumlar silinmesi site için eksi yazar.

Ben sildim Ahmet Bey . bir kere söyleceğim ben ne kral yalakasıyım ne de kralcılık yaparım. Sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Ne bu forum ne de bir başka forum kişilerin canı istediği gibi yazabileceği bir yer değildir ,olmamalıdır. Bugüne kadar sizin hiç bir mesajınızı silmedim .Kullandığınız kelimeler sizin aleminizde hoş karşılanabilir. Ama ben bana kralcı denmesini kabul edemem. Üslubunuza lütfen dikkat edin.Sizin özgürlük anlayışınız istediğiniz kelimeyi istediğiniz gibi yazmaksa ben bu özgürlüğe de karşıyım .İyi bir başkası da çıksın ben de özgürüm deyip aklına esen her şeyi yazsın. Özgürlük başkalarını rahatsız etmediği sürecek güzeldir.

Real shadow hangi kelimeler rahatsız edici yazarsanız özelden biz de bilelim. Ben genel olarak yazdım silinecek bir şey de yoktu ben akademisyen bir insanım neyi nasıl yazacağımı kimseden öğrenecek değilim ama bu sitede her önüne gelen admin moderatör vs kafasına göre belirlediği kriterlere göre de yorum silemez. Bu yorumu da bakalım silecek misiniz göreceğiz inşallah.

Ben yönetime gerekeni yazdım .Eğer kendileri uygun buluyorsa açar mesajınızı . Ben yapmam gerektiğine inandığım şeyi yaptım.

Bu arada size yönelik bir ithamda bulunmadım kaldı ki sizi de yıllardır tanırım size karşı bir tavrım olmadı bu zamana kadar ama bugün bu olay üzerine bunu yazdım sonuçta site özgür bir site özgür yorumlar silinmemeli vesselam.

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi