| |
Değerli üstadımız Serkan bey iyi günler kolay gelsin. Sonbahar ve kış ile ilgili şimdiden bir öngörünüz olur mu yoksa vakit erken daha ilerleyen günlerde mi bir öngörüde bulunurusunuz. Şimdiden teşekkürler
Diyagramda dalgalanmalar başladı, en azından artık ılık sıcak arası gidip geleceğiz mevsim geçisi ufaktan başlıyor.
Yanlız çocukluğumuzda eylül ile başlayan yağmurlu serin sonbaharlar artık daha geç geliyor, Eyül 15 gün yaz 15 gün sonbahar gibi düşünün. Bu dalgalanmalarda sıcaklıklar istanbul özelinde 30-31inde 25 derecelere inecek lokal yağmurlarda olabilir sonra sıcaklık yine 27-28 dereceler arasında olacak güney illerimiz hala sıcak. Dediğim gibi özlediğimiz sonbahar için eylül 2ci yarısını beklemeliyiz.
Erken kış tahmini yolda güncellenmiş kışa ilk bakış uzun vade tahminim geliyor.............
Bu hafta edindiğim veriler süper sezonun ilk tanıtım tahminim. 2023/2024 kış sezonu ilk yağış tahmini süper değilmi Not: diğer verileri ve tahminimi bu hafta yaynlayacağım
(08-21-2023, 03:33 PM)Alfonso Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli üstadımız Serkan bey iyi günler kolay gelsin. Sonbahar ve kış ile ilgili şimdiden bir öngörünüz olur mu yoksa vakit erken daha ilerleyen günlerde mi bir öngörüde bulunurusunuz. Şimdiden teşekkürler Estağfurullah, Öngörümüz olacak. Bu sene daha erken tahmin yapacağım. Baskınlıkların olduğu dönemlerde çok beklemeye gerek yok. Enso tahminlerinin güncellenmesini bekliyorum. Yakında Sonbahar için ay ay beklentilerimide paylaşacağım.. Kış mevsiminin bomba geçmesine mani bir durum yok.
Bu sene bomba elimizde patlamaz inşallah her sene bombastik tahminler gümlüyor bu sefer inşallah iyi bir kış görürüz. Gerçi ben Düzce'de havada KARada kar görürüm inşallah tabi.
Yeni sonbahar verileri çok iç açıcı değil özellikle İstanbul'da yaşayan arkadaşlar su kesintilerine hazır olun derim... yeni güncellemeleri takibim sürüyor.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 467 Ziyaretçi |

)