| |
Bizden çoook uzaklardaki Leslie kasırgası Ekim ortasında kağıtların yeniden karılmasına neden olabilir.
Atlantik'te sönermiş gibi yapıp, ani bir U dönüşle İzlanda - Britanya arasına koşarak cat5 sınıfına tekrar yükselebilir deniyor. Bu da Azor'u etkili bir şekilde sarsacak gibi yorumlar var. Artı bir de Basra körfezinin dibine kadar gelip Yemen'i (giden gelmiyor acep ne iştir türküsünün derin anlamını tekrar gündeme getirebilir) darma duman edecek bir başka tayfun adayı da yolda.
Arkadaşlar bir konuyu bu kadar uzatmayın, ve hangi konu başlığı altında ne konuştuğunuza dikkat edin.
Merhaba herkese
Hastalık havası havası dedik, 5 gündür hastayım midemi üşüttüm ![]() bu ara yazı yazamıyorum ama okuyorum. iyileşmem gerek artık ! ![]() bu arada ekimin 2. yarısı hareketli gibi. kuzeye kadar uzanan o yüksek basınç nedir öyle ya
Dolunay Hanım geçmiş olsun. İyice dinlenin, enerjinizi toplayın, ekim ikinci yarıda beklediğimiz aksiyonlu günlere bomba gibi girin
Saygılar
(10-04-2018, 12:00 PM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba herkese Dolunay hanım çok geçmiş olsun havalar bir soğuk bir ılık dengemizi bozuyor rahatsız olmanıza rağmen yine kısada olsa tahmin yapmışsınız Allahtan acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun Dolunay hanım.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |

Saygılar