Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Erdem bey Allah acil şifalar versin geçmiş olsun.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, Ümittt

Benim testte pozitif 3 doz asi olunca hafif geciyor bogaz agrisi ve oksuruk oksuruk varsa test yaptirin
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, mirhan, SinemSahin

(01-12-2022, 09:26 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim testte pozitif 3 doz asi olunca hafif geciyor bogaz agrisi ve oksuruk oksuruk varsa test yaptirin

Sizlerede cok geçmiş olsun. Tez zamanda Allah acil şifanızı versin. Bolbol sıvi tüketip istirahat edin.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, Ümittt

(01-12-2022, 09:26 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim testte pozitif 3 doz asi olunca hafif geciyor bogaz agrisi ve oksuruk oksuruk varsa test yaptirin

Size de geçmiş olsun. İns. Hafif atlatirsiniz
resim
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Ümittt

Tesekkurler arkadaslar hafif geciyor, okuldan cocuktan geldi bana da okullarda durum kotu, oksuruk bogaz agrisi bas agrisi en belirgin semptomlar bilginiz olsun
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, mirhan, SinemSahin

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun benim bu gun 5. Gunum domuz gribi dediler siddetli bir öksürük evde yatıyorum aman dikkat edin çok salgın var Rabbim cümlesinden uzak eylesin inşaAllah.

Ohoo bütün site dökülüyormuşuz meğer   Shok

Herkese çok çok geçmiş olsun tekrardan.

@Hasan_iSTANBUL  Sizde bol bol sıcak tüketmeye devam  Coffee. Çok geçmiş olsun
resim
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

Geçmişler olsun, ALLAH acil şifalar versin..Yüce RABBİMİZ sana şafi sıfatıyla muamele eylesin..
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, Ümittt

Tesekkurler Emin bey
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, mirhan, SinemSahin

(01-12-2022, 09:40 PM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ohoo bütün site dökülüyormuşuz meğer   Shok

Herkese çok çok geçmiş olsun tekrardan.

@Hasan_iSTANBUL  Sizde bol bol sıcak tüketmeye devam  Coffee. Çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim Sinem hanım aynen dediginiz gibi yapıyorum eksik olmayın inşaAllah
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, mirhan, SinemSahin

Konuyu Okuyanlar:
8 Ziyaretçi