Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Istanbul için kar tahminleri sayfamız birsüre temizlik maksadıyla kapalı kalacaktır. O süreçte herkes biraz sakinleşsin lütfen...
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • Buzdelisi, mirhan, Serkofb, snowsnow2021

Çok hassas zamanlardayız. Daha diyagramlar ortaya çıkmadan efsane gitti, kıyılar 10 cm anca gibi yorumlar yaparsa birileri toxic karakterler de hemen ortaya çıkar.

Geçen gün de bir model çıktısı üzerinden arkadaşın biri sözüm ona analiz paylaştı. İstanbul cılız kar alır gibi bir yorumda bulundu. Sonradan gelen model ve diyagram çıktılarını hepimiz biliyoruz.

Lütfen sakinliği korumaya çalışalım.

@Snowtime hocam biz sakiniz de bazıları kudurmuş yine.

Karlar altında 20.000 fersah 
  Beğenenler:
  • Sedat

(Son Düzenleme: 02-11-2021, 12:05 AM, Düzenleyen: myrex.)

2m hava sıcaklığı diagramı baya törpülemiş ve itelemiş ama 20'sinden sonrada sistem vermesi güzel; bu diagrama göre 17'sinden önce hava sıcaklığı 0 derecenin altına düşmüyor buna göre 17'sinden önce marmaraya kıyısı olan semtlerde kıyı semtlerinde örtü mümkün görünmüyor ben diagramların yalancısıyım; tabi değişime açık.

resim

Daha ayrıntılı göstermek gerekirse; yağış ve soğuk 17'sine göre gfs'nin dediğine göre çakışmıyor.

resim

[url=https://ibb.co/645V20m][/url]

(02-10-2021, 11:55 PM)Buzdelisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Snowtime  hocam biz sakiniz de bazıları kudurmuş yine.

Aynen biz sakiniz.. S.E.T tahminlerini yapmış bizlerde güvenmiş inanmışız.
Birileri çıkıp "efsane fıııss" "efsane tıısss" demiş

Bundan Sonra...
Mevlam neylerse güzel eyler...

Valla adminlerin işi zor çok zor okadar çok ayıklanması gereken spamlar varki
Bilerekmi bunları yapıyorlar anlamış değilim

İstanbul’da Pazar oynanması planlanan Ümraniye-Eskişehir maçı hava şartlarından dolayı Cumartesi gününe alınmış
  Beğenenler:
  • adakar, Ömer18

(Son Düzenleme: 02-11-2021, 08:26 AM, Düzenleyen: 3uZgibi.)

.

Emin salla bunları daha dünkü veletler ergenler gibi trip atıyorlar. Bizi sanal alemde herkes biliyor. İt ürür kervan yürür atasözü tam bunlar için söylenmiş

Herkese merhaba,
Beni geçmişten tanıyan veya bu siteden herkes bilir , kar sevdağımı...
Dün bir yazı yazmıştım sanıyorum ki yanlış anlaşılma olmuş;
Ben kar yağmayacak diye birşey demedim sadece bazı faktörlerin olduğu ve bunların olması noktasında bize etkilerini anlattım.
Fakat bunu bazıları kar sevgisi dolu yüreği ile dinler, bazıları da sadece kulaklarıyla...
Eğer bir tahminimde yanılırsam, çıkıp özür dileyecek erdeme de sahibim.
Egolu bir insan değilim.
Bilgilerinize sunarım.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi