| |
Accuweather yine bizleri hayal dünyasına sürüklüyor, umarım dedikleri gibi çıkarda bol yağışlı, fırtınalı ve bol aktiviteli, KARLI bir 2018-2019 kışı geçiririz...
Beğenenler:
• adakar, Ahmet Cgl, AZOR, JET, MaxZero,
ECMWF'ye göre Eylül ayının 3 ü ile 9 u arasında ülkemizin kuzey kesimleri için bol yağışlı ve serin bir periyoda gireceğimizi görüyorum. Evet görünen oki Sonbahara erken bir giriş yaparsak, KIŞ'a ne kalırki? diyerek heyecanlanmamak elde değil...Daha bir hırsla verileri takibe devam...
Ağustos ayının geri kalanını ve Eylül için mevcut beklenti ve analiz Aşağıdaki linkte paylaşılmıştır.
Ağustos ve Eylül Tahmini ve Analizleri
Arkadaşlar ne acıdırki, bir zamanlar siteye girmek için onca işimi bi tarafa bırakıp sırf hava tahminleriyle ilgili yorumları okuma savaşları verdiğim WOW Turkey'e arada sırada girip bakıyorum, gördüğüm durum artık hepten içler acısı bir hal almış....Mucidler, karadullar, hasanbasriler ve niklerini zikretmek istemediğim birkaçı sayesinde forum can çekişiyor....Beter olsunlar diyeceğim ama oraya yıllarca inanın çok ama çok emekler sarfetmiştim, çok güzel günlerimizde olmuştu, ama son yıllarda dadanan ve ardından birtürlü bitmeyen kendinibilmez, hadsiz,tek amaçları, hedefleri, hertürlü saldırarak, sırf bizleri (özellikle Serkan ve bendenizi) yıpratmak ve bizleri siteden uzaklaştırmak olan şahıslar yüzünden ensonunda haliyle, kaçınılmaz son diye düşündüğüm bugünlere gelindi. Artık yaz bitmeden gelecek kışı bitirmeleri yetmiyormuş gibi ayrıca ek olarak bir adım daha ileri gidilerek artık KIŞ mevsimininde ortadan tamamen kaldırıldığına dair yorumlar yapılmaya başlanmışki, buda bana göre, bu vatandaşların büyük uğraşlarından sonra wow Turkey'in artık yakında kapanma noktasında olduğunu ve,sonunun geldiğini düşündürüyor.....Bizler zamanında gayet güzel, aklıbaşında yorumlar yapılan, verilerle, donanımla, güncel model bilgileriyle, saygı ve sevginin hakim olduğu, ufaktefek sataşmalar, tahminsel kişilerarası tatlı rekabetler olsada yinede siteye girmekden kendimizi alamadığımız o günlerden bugünlere gelinmesi çok üzücü oldu.Bu işlerin buralara gelmesinde asıl ve temel payları olan site denetçileri ve sahiplerini kutluyorum, elbirliğiyle sitenin tam manasıyla içine ettiler, sitenin hiçbir özelliği kalmayıp, kapanma noktasına getirdiler, bu olumsuz durumlardan dolayı paysahibi olanları başarılarıları, emekleri için kutluyorum....Yazıklar olsun.
Sevgili Emin dostum merhaba,
Duygu ve düşüncelerine katılıyorum. Fakat, emeğimizin geçtiği o forum başlığında yapılan saldırılara artık kafa yormamanı ve bu duruma üzülmemeni senden rica ediyorum. Ortamı hareketlendirmek için insanları laf dalaşına sokmak niyeti ile yapılan hamleler onlar. Yoksa hiç bir insanoğlu Ağustos ayının içinde kış bitti diye mesaj atmaz. Bahsi geçen sitede adın gibi emin ol ki; ilk defa bu kadar düşüş gözlemliyorlar. Ve biz o forum başlığına açıldığı günden itibaren başaramadığı okunma sayısını yaşattık. 6-7 senede görülen 7 milyon tıklamayı 2 sene içinde 15 milyonun üzerine taşıdık. Bundan dolayı sana 2 kelime ile diyorum ki ; Değmez, Boşver..
Değerli dostum Serkan...evet telkinlerine tabiiki katılıyorum, sadece hayıflandığım nokta, bugünlere gelinmesinden, kim bu işten ne kazandı? kimin çıkarlarına hizmet edildi? görülen bu noktada malum site nerden, nereye sürüklendi? kimler sitenin son halinden gayet mutlu oldu? cevabı meçhul sorularla dediğin gibi kafamı daha fazla yormayacağım... Boşverdim gitti...Artık önümüze bakacağız ve bıraktığımız yerden bu huzur dolu, sakin ve yorumları dolayısıyla kimsenin kimseyi yerden yere vurmadığı, kimsenin tahminlerinin tutarlılığı ile ilgili alay, incitme, küçümsenmenin olmadığı, üstünlük, sultalık, liderlik, üstadlık egolarının yersiz ve anlamsız karşılandığı, herkesin eşit, saygıdeğer, insanca, muamele gördüğü bu nadide foruma adapte olmamızın ne kadar önemli olduğunu vurgulamam gerekiyor. Burada en güzel heyecanların, dostluğun, KAR SEVDAMIZIN pekiştiği bir ortamı paylaşmamız ve geleceğe daha bir huzurlu KIŞ beklentilerimizle ilerlemeler kaydetmemiz dileklerimle...
(08-15-2018, 12:50 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli dostum Serkan...evet telkinlerine tabiiki katılıyorum, sadece hayıflandığım nokta, bugünlere gelinmesinden, kim bu işten ne kazandı? kimin çıkarlarına hizmet edildi? görülen bu noktada malum site nerden, nereye sürüklendi? kimler sitenin son halinden gayet mutlu oldu? cevabı meçhul sorularla dediğin gibi kafamı daha fazla yormayacağım... Boşverdim gitti...Artık önümüze bakacağız ve bıraktığımız yerden bu huzur dolu, sakin ve yorumları dolayısıyla kimsenin kimseyi yerden yere vurmadığı, kimsenin tahminlerinin tutarlılığı ile ilgili alay, incitme, küçümsenmenin olmadığı, üstünlük, sultalık, liderlik, üstadlık egolarının yersiz ve anlamsız karşılandığı, herkesin eşit, saygıdeğer, insanca, muamele gördüğü bu nadide foruma adapte olmamızın ne kadar önemli olduğunu vurgulamam gerekiyor. Burada en güzel heyecanların, dostluğun, KAR SEVDAMIZIN pekiştiği bir ortamı paylaşmamız ve geleceğe daha bir huzurlu KIŞ beklentilerimizle ilerlemeler kaydetmemiz dileklerimle... Site giderlerini daha rahat karşılayabilmek için yapılıyordur. Hiç bir konu başlığında akıl birlikteliğine rastlayamassın orada. Bende buradan diyorum ki; İstanbul'u rekor bir kış bekliyor. Ama bunu laf olsun diye söylemiyorum. Günü geldiğinde neden böyle söylediğimi de açarım. Herşey yolunda ve o kadar da güveniyorum. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 440 Ziyaretçi |

; Değmez, Boşver..