| |
6-7 Ağustos'a kadar tabiri caizse tam anlamıyla yanacaklar.
Bizler 30 derece'nin üzerine çıktığında off demeye başlıyoruz. ALLAH Ülkemize göndermesin böyle sıcakları..
Beğenenler:
• adakar, Ahmet Cgl, AZOR, KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever,
Perşembe gününden itibaren yurdumuz Rusya üzerinden soğuk cephenin etkisine girebilir, Sıcaklıklar yüksek olması dolayısıyla yükselen sıcak hava 2-4 Ağustos arasında yağışlara sebebiyet verecektir. Haftasonu Trakya-Marmara'nın kuzeyinde etkili yağışlar görülecektir.Perşembeden itibaren yurdun iç kesimleride ege ve Akdenizin batisi yağış alacaktır.
İstanbul'da Sağanak ve Gökgürültülü sağanak yağış..
Yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da (özellikle tam boğaz çevresinde ve and yakası) ve Balıkesir erdek, bandırma çevresinde Gökgürültülü sağanak yağışlar görülecek. Yer yer etkilide olabilecek güce sahip. ![]()
Beğenenler:
• adakar, Ahmet Cgl, AZOR, KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever,
bakalım diyagramlar ne zaman hamak pozisyonu alacak tam olarak birkaç güne çarşı karışacak gibi.
Evet sevgili dostlar ağustos ayında öyle aman aman sıcak bir hava gözükmemekte tabii nem için bir şey diyemem bunalacağız ancak ağustos 10 undan sonra geçen de ifade ettiğim gibi çarşı karışacak bu akşam diyagramları da işaret fişeği çakmış durumda. 2 4 ağustosta bahsettiğim yağış da yarın itibarıyla lokal de olsa gözükecek inşallah. Bunu bir kenara yazalım gerçi serkan bey varken benim bu işe girişmem pek şık olmaz ancak kendi çapımda tahminimi paylaşayım istedim. Yakında modellerde ciddi değişiklikler olacaktır ağustos 10 undan sonrası için.
(08-02-2018, 01:01 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet sevgili dostlar ağustos ayında öyle aman aman sıcak bir hava gözükmemekte tabii nem için bir şey diyemem bunalacağız ancak ağustos 10 undan sonra geçen de ifade ettiğim gibi çarşı karışacak bu akşam diyagramları da işaret fişeği çakmış durumda. 2 4 ağustosta bahsettiğim yağış da yarın itibarıyla lokal de olsa gözükecek inşallah. Bunu bir kenara yazalım gerçi serkan bey varken benim bu işe girişmem pek şık olmaz ancak kendi çapımda tahminimi paylaşayım istedim. Yakında modellerde ciddi değişiklikler olacaktır ağustos 10 undan sonrası için. Ahmet Bey estağfurullah. Cnn havadurumu sayfalarından beri hatta daha önceside var. bu işlerin içindeyiz.Lütfen sizde bilgi birikimlerinizi aktarın. Benim üstün olduğum bir mevzu yok. hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreneceğiz hocam. Ağustos 10'u belki 15 sonrasında keskin bir ilk giriş yapacağız. Kısmet olursa detaylandırırız bir kaç güne.
Anadolu yakasını ince bir hat üzerinden ıslatmaya geliyor. 3-5 yıldırım ve gürültüde cabası
(08-02-2018, 01:11 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-02-2018, 01:01 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet sevgili dostlar ağustos ayında öyle aman aman sıcak bir hava gözükmemekte tabii nem için bir şey diyemem bunalacağız ancak ağustos 10 undan sonra geçen de ifade ettiğim gibi çarşı karışacak bu akşam diyagramları da işaret fişeği çakmış durumda. 2 4 ağustosta bahsettiğim yağış da yarın itibarıyla lokal de olsa gözükecek inşallah. Bunu bir kenara yazalım gerçi serkan bey varken benim bu işe girişmem pek şık olmaz ancak kendi çapımda tahminimi paylaşayım istedim. Yakında modellerde ciddi değişiklikler olacaktır ağustos 10 undan sonrası için. yani kurban bayramı değişikliklere hazır olun diyorsunuz |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |

bu işlerin içindeyiz.