| |
Serkan Bey, cevabınız için çok teşekkürler. Bol bol yağsın da barajlarımız dolsun.
Dolusuz sıkı ve istikrarlı sağanak barajlara iyi gelir.
Daha güzeli 1 haftalık sakince yağan yağmur. Eskiden her sonbahar kış istanbul yaşardı bunu. Artık unuttuk. Barajlar için en iyisi eriyen kar suyu tabiki ama ona daha var. (:
(10-08-2020, 03:53 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dolusuz sıkı ve istikrarlı sağanak barajlara iyi gelir. Geçen gün aklıma geldi, camdan bakıyordum çocukluğumda günlerce yağan yağmur hatırlıyorum, şimdi hasret kaldık günlerce yağan yağmurlara...
(10-08-2020, 03:56 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-08-2020, 03:53 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dolusuz sıkı ve istikrarlı sağanak barajlara iyi gelir. 2000lerin başında İstanbul'da öğrenciydim. Beşiktaş Abbasağa'dan Ortaköy'deki okuluma hep yürüyerek giderdim. Ne güzeldi o bitmeyen yağmurlarda yürümek. Hele sahil yoluna indiğimde o devasa çınarların yolu ve kaldırımları kaplayan dökülmüş yapraklarının hışırtısı, yağmurun mis gibi kokusu. Ortaköy ün kışın bomboş olan sokakları, salaş cafe ve barları. Ah be 20 yılda neler neler değişmiş.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, kartutgunu, Snow Gökhan, snow41, SNOWSALİH, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow, Xooner
(10-08-2020, 04:03 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-08-2020, 03:56 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-08-2020, 03:53 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dolusuz sıkı ve istikrarlı sağanak barajlara iyi gelir. Eski havaları hepimiz özlüyoruz yağmurlu havada kasıtlı olarak sahile inerdim hem temiz deniz havası hem yağmur çok güzeldi, şimdilerde insem bile o zamanların verdiği ne huzuru var ne de havası...
Bu zamana kadar İstanbul için en yakın tahmin Gfs'e ait. Gfs der ki sabah saatlerine kadar Avrupa'da, öğle saatlerine kadar ise Anadolu'da yağışlar olacak. Gece yarısına doğru oraj geçişi ve dolu gerçekleşecek. Yağış toplamı da fena olmayacak. Bakalım görelim.
(10-08-2020, 05:56 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu zamana kadar İstanbul için en yakın tahmin Gfs'e ait. Gfs der ki sabah saatlerine kadar Avrupa'da, öğle saatlerine kadar ise Anadolu'da yağışlar olacak. Gece yarısına doğru oraj geçişi ve dolu gerçekleşecek. Yağış toplamı da fena olmayacak. Bakalım görelim. Gece yağan dolu araçlara sıkıntı yaratırmı |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 11 Ziyaretçi |