| |
Selamün aleykum KARSEVER arkadaşlar...Uzun bir süredir, neredeyse 6- 7 aydır sizlerden uzağım, ama şunu kesinlikle bilmelisinizki bu sizleri ve değerli sitemizi bırakdığım anlamına gelmemeli...Yaklaşık bir yıldır iş hayatımda işin içinden çıkamadığım sıkıntılarımla mücadele vermekdeyim...33 yıldır severek ve isteyerek uğraşdığım mesleğimin Türkiye çapında değerini yitirmesi üzerine işlerimin zarar görmesi ve akabinde, bunca yıllık ticaret hayatımda hiç maruz kalmadığım ve hiçde alışık olmadığım şekilde evime ve dükkanıma icra ve hacizlerle karşı karşıya gelmenin derin sıkıntılarıyla başbaşa kaldım. Şuda bir gerçekki, herşey biz insanlar için, beklemediğimiz zamanlarda, beklemediğimiz şeyler insanın başına gelebiliyormuş, bunu birebir, bizzat yaşadım ve halen bu sıkıntılarla mücadelemi sürdürmekdeyim...Yılların Kardanadamına bu durumlara maruz kalmak hiç yakışmadı ama derler ya düşmez, kalkmaz sadece bir ALLAH'tır. Geldi birkere başıma...ALLAH kimseleri bu durumlarla sınamasın, en büyük ve çocukluğumdan kalma KAR sevdamı bile nerdeyse unutacak hale geldim...Yaşamakda olduğum bu kötü dönemde ençokda sizlerden uzak kalmak ayrıca üzdü beni..Yoksa bu derin sevdamıda, sizleride bırakmış değilim.Telefonumda uzun bir süre olmamasıda buraya girmeme ayrı bir engeldi Yoksa hiçbir şekilde sevdama ihanet edecek biri değilim...İnanın öyle şeyler yaşıyorumki başımı kaldırıp havaya bakacak halim kalmadı, bu durumlara üzülmekle ve mücadele vermekle geçiyor günlerim...Gerçekden sakın kusuruma bakmayın, asla başka bir sebeble aranızda bulunamıyor değilim, burada bu açıklamaları yapmamdaki sebebim, kimsenin keyfi olarak bunca zamandır aranızda olamama herhangi sebebler aramasına engel olmak ve yanlış anlaşılmamak adına içimden geçirdiklerimi , klavyemin desteğiyle sizlere aktarmayı ve herkesin herşeyi bilmesini istedim ve bu yorumlarımı yapmak zorunda hissettim kendimi...Bu durumlarımın halen devam etmesi sebebiyle belki daha uzun sürelerde sizlerle olamayabilirim...Herşeye, hertürlü duruma karşılık ben sizlere hakkımı helal ediyorum, lütfen sizlerde bana hakkınızı helal edin..Sevgi ve saygılarımla...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
(09-14-2020, 05:56 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum KARSEVER arkadaşlar...Uzun bir süredir, neredeyse 6- 7 aydır sizlerden uzağım, ama şunu kesinlikle bilmelisinizki bu sizleri ve değerli sitemizi bırakdığım anlamına gelmemeli...Yaklaşık bir yıldır iş hayatımda işin içinden çıkamadığım sıkıntılarımla mücadele vermekdeyim...33 yıldır severek ve isteyerek uğraşdığım mesleğimin Türkiye çapında değerini yitirmesi üzerine işlerimin zarar görmesi ve akabinde, bunca yıllık ticaret hayatımda hiç maruz kalmadığım ve hiçde alışık olmadığım şekilde evime ve dükkanıma icra ve hacizlerle karşı karşıya gelmenin derin sıkıntılarıyla başbaşa kaldım. Şuda bir gerçekki, herşey biz insanlar için, beklemediğimiz zamanlarda, beklemediğimiz şeyler insanın başına gelebiliyormuş, bunu birebir, bizzat yaşadım ve halen bu sıkıntılarla mücadelemi sürdürmekdeyim...Yılların Kardanadamına bu durumlara maruz kalmak hiç yakışmadı ama derler ya düşmez, kalkmaz sadece bir ALLAH'tır. Geldi birkere başıma...ALLAH kimseleri bu durumlarla sınamasın, en büyük ve çocukluğumdan kalma KAR sevdamı bile nerdeyse unutacak hale geldim...Yaşamakda olduğum bu kötü dönemde ençokda sizlerden uzak kalmak ayrıca üzdü beni..Yoksa bu derin sevdamıda, sizleride bırakmış değilim.Telefonumda uzun bir süre olmamasıda buraya girmeme ayrı bir engeldi Yoksa hiçbir şekilde sevdama ihanet edecek biri değilim...İnanın öyle şeyler yaşıyorumki başımı kaldırıp havaya bakacak halim kalmadı, bu durumlara üzülmekle ve mücadele vermekle geçiyor günlerim...Gerçekden sakın kusuruma bakmayın, asla başka bir sebeble aranızda bulunamıyor değilim, burada bu açıklamaları yapmamdaki sebebim, kimsenin keyfi olarak bunca zamandır aranızda olamama herhangi sebebler aramasına engel olmak ve yanlış anlaşılmamak adına içimden geçirdiklerimi , klavyemin desteğiyle sizlere aktarmayı ve herkesin herşeyi bilmesini istedim ve bu yorumlarımı yapmak zorunda hissettim kendimi...Bu durumlarımın halen devam etmesi sebebiyle belki daha uzun sürelerde sizlerle olamayabilirim...Herşeye, hertürlü duruma karşılık ben sizlere hakkımı helal ediyorum, lütfen sizlerde bana hakkınızı helal edin..Sevgi ve saygılarımla... Aleyküm Selam Emin abim, seni buralarda tekrar görebilmek gerçekten güzel bir duygu , uzun bir zamandır seni arayıp ulaşamamak benim aklıma bazı şeyler getirmişti telefonla ilgili sanırım doğru düşünmüşüm, senin sıkıntıların ile alakalı az çok malumatım vardı ama inan hep düzelmiştir diye ümid ediyordum düzelmediğini görmek inan beni yine üzdü açıkcası elimizden keşke birşeyler gelse yardımcı olabilsek dedim ama şimdiye kadar nasip olmadı umarım her şey dilediğin ve istediğin gibi olur yine eski o keyifli neşeli günlerine geri dönersin SNOWSERKAN Ailesi seni özledi unutmadı unutmayacak bunu bil , varsa bizden yana da hakkımız sonuna kadar helal olsun..
Aleyküm selam Emin dostum.
Emin dostum durumuna çok çok üzüldük. Şahsım adına oldukça etkilendim. ALLAH bir an önce bir çıkış yolu bir ışık göstersin inşallah. Burada seni seven çokça insan var eminim ki onlarda bu duruma çok üzülüyorlardır. Keşke buraya kadar gelmeseydi işler. Ama seninde dediğin gibi bazen hayat seni hiç ummadığın bir yere koyuyor ve "Buradan başla" diyebiliyor. ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah. Bu durumuna tepkisiz kalmak istemeyecek insanlar vardır bunu biliyorum. Hakkımız var ise helal-i hoş olsun. Sende helal et.
(09-14-2020, 06:31 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH razı olsun, değerli KARdeşim....Hayat böyle birşey işte, koşuşturmacalarla, mücadelelerle, sıkıntılarla, bazen gülerek, bazen kahkahalarla, bazen zenginliklerle, bazende benim maruz kalmış olduğum durumlarla sınanıyoruz...YÜCE RABBİMİZ en kısa zamanda alnımın akıyla bu imtihanı başarıyla geçmemi nasip eder, inşaALLAH.....Duygu ve düşüncelerin için çok ama çok tşkler....Sevgilerimle....(09-14-2020, 05:56 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum KARSEVER arkadaşlar...Uzun bir süredir, neredeyse 6- 7 aydır sizlerden uzağım, ama şunu kesinlikle bilmelisinizki bu sizleri ve değerli sitemizi bırakdığım anlamına gelmemeli...Yaklaşık bir yıldır iş hayatımda işin içinden çıkamadığım sıkıntılarımla mücadele vermekdeyim...33 yıldır severek ve isteyerek uğraşdığım mesleğimin Türkiye çapında değerini yitirmesi üzerine işlerimin zarar görmesi ve akabinde, bunca yıllık ticaret hayatımda hiç maruz kalmadığım ve hiçde alışık olmadığım şekilde evime ve dükkanıma icra ve hacizlerle karşı karşıya gelmenin derin sıkıntılarıyla başbaşa kaldım. Şuda bir gerçekki, herşey biz insanlar için, beklemediğimiz zamanlarda, beklemediğimiz şeyler insanın başına gelebiliyormuş, bunu birebir, bizzat yaşadım ve halen bu sıkıntılarla mücadelemi sürdürmekdeyim...Yılların Kardanadamına bu durumlara maruz kalmak hiç yakışmadı ama derler ya düşmez, kalkmaz sadece bir ALLAH'tır. Geldi birkere başıma...ALLAH kimseleri bu durumlarla sınamasın, en büyük ve çocukluğumdan kalma KAR sevdamı bile nerdeyse unutacak hale geldim...Yaşamakda olduğum bu kötü dönemde ençokda sizlerden uzak kalmak ayrıca üzdü beni..Yoksa bu derin sevdamıda, sizleride bırakmış değilim.Telefonumda uzun bir süre olmamasıda buraya girmeme ayrı bir engeldi Yoksa hiçbir şekilde sevdama ihanet edecek biri değilim...İnanın öyle şeyler yaşıyorumki başımı kaldırıp havaya bakacak halim kalmadı, bu durumlara üzülmekle ve mücadele vermekle geçiyor günlerim...Gerçekden sakın kusuruma bakmayın, asla başka bir sebeble aranızda bulunamıyor değilim, burada bu açıklamaları yapmamdaki sebebim, kimsenin keyfi olarak bunca zamandır aranızda olamama herhangi sebebler aramasına engel olmak ve yanlış anlaşılmamak adına içimden geçirdiklerimi , klavyemin desteğiyle sizlere aktarmayı ve herkesin herşeyi bilmesini istedim ve bu yorumlarımı yapmak zorunda hissettim kendimi...Bu durumlarımın halen devam etmesi sebebiyle belki daha uzun sürelerde sizlerle olamayabilirim...Herşeye, hertürlü duruma karşılık ben sizlere hakkımı helal ediyorum, lütfen sizlerde bana hakkınızı helal edin..Sevgi ve saygılarımla...
Öncelikle daha geçtiğimiz günlerde Serkan abinin geçirdiği ameliyat ve hastalığı bizleri üzdü yaşadığı süreci bir çoğunuzun bilmediği yönetim forumunda an ve an bizlerle paylaşması inanın sanki bize o ızdırabı yaşattı üzüldük dua ettik yapabileceğimiz en güzel şeydi belki şimdi onun iyi olduğunu görmek bizleri ne kadar mutlu ediyor anlatamam.
Şimdide yine sevdiğimiz Emin abinin bu durumu beni üzdüğü gibi eminim diğer arkadaşları da etkilemiştir herşeyin başı önce sağlık tabiki insan sağlığı yerinde olursa bu hayatta mücadele edebiliyor sonra da geçinebilmek için maddiyat önemli ikisi bir aradayken hayatın tadı oluyor, Emin abi Rabbim inşaallah seni bu sıkıntılarından kurtarsın en kısa zamanda rahata erdirsin yapılabilecek birşeyler varsa bizlerle paylaşırsan belki çözüm bulunur rahat edersin belki yara kapanmaz sadece merhem olur bilmiyorum ama o taşın altına birden fazla el sokulacaksa o ellerden biride benim elim olur abi bilmeni isterim.
(09-14-2020, 06:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aleyküm selam Emin dostum. ALLAH razı olsun değerli Serkan KARdeşim...tabiiki helal ediyorum...Sizler ve ben bir bütünün parçalarıyız...Ben sizlerin arasında ben oldum, buna katkılarınızdan dolayı hepinize sonsuz tşklerimi bir borç addediyorum...Buralarda heyecanları, mutlulukları, bazen şanssızlıkların verdiği üzüntüleri hepbirlikde paylaştık, sizler benim için çok büyük değerlersiniz, sayenizde biryerlere gelebildim, ben sizlersiz bir hiçim, bu böyle....Senin bana göstermiş olduğun desteklerini unutmam mümkün değil.....Herkese ve başta sen SNOW SERKAN olmak üzere tüm arkadaşlarıma en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum....Bu arada sanada geçirmiş olduğun ameliyatın için çok geçmişler olsun, ALLAH acil şifalar versin....Şimdi iyi olmanada çok sevindiğimi söylemeliyim...
(09-14-2020, 06:57 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle daha geçtiğimiz günlerde Serkan abinin geçirdiği ameliyat ve hastalığı bizleri üzdü yaşadığı süreci bir çoğunuzun bilmediği yönetim forumunda an ve an bizlerle paylaşması inanın sanki bize o ızdırabı yaşattı üzüldük dua ettik yapabileceğimiz en güzel şeydi belki şimdi onun iyi olduğunu görmek bizleri ne kadar mutlu ediyor anlatamam. Duygu ve düşüncelerin için, ayrıca destek olma çabalarını görüyorum, ve bunları duymak bile insanın içine ayrı bir ferahlık veriyor ve söylenecek fazla birşey gelmiyor aklıma, sadece şunu söylemek geliyor içimden, İyiki varsın ve İyiki varsınız...
(09-14-2020, 06:57 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle daha geçtiğimiz günlerde Serkan abinin geçirdiği ameliyat ve hastalığı bizleri üzdü yaşadığı süreci bir çoğunuzun bilmediği yönetim forumunda an ve an bizlerle paylaşması inanın sanki bize o ızdırabı yaşattı üzüldük dua ettik yapabileceğimiz en güzel şeydi belki şimdi onun iyi olduğunu görmek bizleri ne kadar mutlu ediyor anlatamam. Sağol Varol Hasanım. (09-14-2020, 06:59 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ALLAH razı olsun değerli Serkan KARdeşim...tabiiki helal ediyorum...Sizler ve ben bir bütünün parçalarıyız...Ben sizlerin arasında ben oldum, buna katkılarınızdan dolayı hepinize sonsuz tşklerimi bir borç addediyorum...Buralarda heyecanları, mutlulukları, bazen şanssızlıkların verdiği üzüntüleri hepbirlikde paylaştık, sizler benim için çok büyük değerlersiniz, sayenizde biryerlere gelebildim, ben sizlersiz bir hiçim, bu böyle....Senin bana göstermiş olduğun desteklerini unutmam mümkün değil.....Herkese ve başta sen SNOW SERKAN olmak üzere tüm arkadaşlarıma en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum....Bu arada sanada geçirmiş olduğun ameliyatın için çok geçmişler olsun, ALLAH acil şifalar versin....Şimdi iyi olmanada çok sevindiğimi söylemeliyim... Estağfurullah Emin dostum. ALLAH en kısa zamanda düzlüğe çıkaracak inşallah. İyi dileklerin için teşekkür ederim.ALLAH Razı olsun.
Emin Abi yazılacak çok şey var belki ama senin derdin de işin de sana yeter, vaktini çalmak istemem.
Biz senin enerjini, samimiyetini çok özledik. İnşallah seni çok güzel haberlerle en kısa zamanda aramızda görmek isteriz. Ilk kar yağmadan her şey yoluna girsin, öyle bir moralle o ilk kar yağışını izle ki, kötü olan her şeyi geride bırak. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.
Emin bey allah yardimiciniz olsun, bu donemde en onemli sey, saglikli olmak mal mulk bunlar gelip gecici.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 8 Ziyaretçi |