| |
(09-11-2020, 12:38 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Denver dağları mı Uludağ mı Serkanım anlamadım da⛄❄️ Sen hangisine yağmasını istiyorsun bebişim? Şimdi zamanlar ilerledikçe cemi cümlesi söylemeye başlayacak dağlara Kar geliyor diye. Bir şey söylüyorsam vardır bir bildiğim. İlla Ariftarif mi olmak lazım?
Snowserkan berlin bu sali 31 derece olup yeni bir sicak hava dalgasi gelecek bilginize.
Kasim da dilerim kar görürüz yoksa durum vahim
(09-11-2020, 12:53 PM)Bulut3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Snowserkan berlin bu sali 31 derece olup yeni bir sicak hava dalgasi gelecek bilginize. Size sıcak bize soğuk işte.yüksek yerleşiyor oraya. Ben göreceksiniz diyorum. Zaman çabuk geçer zamanı geldiğinde konuşalım.
Haftasonu cumartesi gecesi ve pazar gunu Istanbul ve Gebzede kisa sureli ama etkili saganak yagis gecisleri gorulecek
Yarın öğle saatlerinden itibaren Antalya'nın batısı, İzmir,Manisa, Aydın,Denizli, Balıkesir, Düzce, Bolu, Çorum, Çankırı dolaylarında kuvvetli
Bursa, Sakarya, çevrelerinde kuvvetli olmayan yağışlar var.
Serkan bey Istanbul ve Gebzeyede yagis yarin gece saatlerinde gelecek degilmi ben oyle tahmin ediyorum
(09-11-2020, 07:19 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey Istanbul ve Gebzeyede yagis yarin gece saatlerinde gelecek degilmi ben oyle tahmin ediyorum Pazar sabah saatlerinde girecek yağış fakat daha çok Marmara'nın güneyinde Yalova, Balıkesir, Bursa, Bilecik taraflarında kuvvetli olması bekleniyor.
Medicana oluşuyor orta Akdeniz de arpege verdi Serkan dostum bize gelir mi nasip.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |