| |
Yağış ihtimali bile ortadan kalktı. hafif bir ıslatıp geçer.
Bahsedilen siklonun Yunanistan'ın kuzeyinde ve daha doğu'da olacağı öngörülüyordu. Ama öyle olmadı yağışta bir hayli batı'da kaldı maalesef.
İstanbul genelinde Akşam saatlerinden itibaren geç saatlere kadar kuvvetli yağış ihtimali mevcut.
Yağışlar özellikle 20.00 23.00 saatleri arasında muhtelif alanlarda etkili olabilir. Aşağıdaki haritada belirtilen alanlarda ise dolu (ince taneli) yağışı ihtimali mevcut.
Selamün Aleykum, değerli arkadaşlar, havamız genelde kaotik atmosferimiz sayesinde bu aralar bayağı bir kararsızlık sergilemekde. Dün itibarıyla dolu beklentileri herkezde bir tedirginlik yarattı, sosyal medyada bayağı espritüel görüntülerlede karşılaştık. Yağışlar öyle beklenildiği gibi çok güçlü olmasada yinede risk olabilir demekde yarar var, verileri takipteyiz...Saygılar.
(06-27-2018, 11:13 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün Aleykum, değerli arkadaşlar, havamız genelde kaotik atmosferimiz sayesinde bu aralar bayağı bir kararsızlık sergilemekde. Dün itibarıyla dolu beklentileri herkezde bir tedirginlik yarattı, sosyal medyada bayağı espritüel görüntülerlede karşılaştık. Yağışlar öyle beklenildiği gibi çok güçlü olmasada yinede risk olabilir demekde yarar var, verileri takipteyiz...Saygılar. Aleykumselam, Hoşgeldin Dostum. İstediğin gibi istediğin zaman istediğin şekilde paylaşım yapabilirsin. kısıt,engel,vs türlü türlü entrikalar'a yer yok.. Keyifli bol tahminli paylaşımlar.. Bu arada paylaşmak istediğin resim,video,twit vs bunların sadece linkini mesaj yazdığın panele bırakman yeterli. Tekrardan hoş geldin,
(06-27-2018, 11:13 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün Aleykum, değerli arkadaşlar, havamız genelde kaotik atmosferimiz sayesinde bu aralar bayağı bir kararsızlık sergilemekde. Dün itibarıyla dolu beklentileri herkezde bir tedirginlik yarattı, sosyal medyada bayağı espritüel görüntülerlede karşılaştık. Yağışlar öyle beklenildiği gibi çok güçlü olmasada yinede risk olabilir demekde yarar var, verileri takipteyiz...Saygılar. Emin abi kralsın be müthiş oldu bu hoşgeldin abi valla adını gördüm ya bi gülümsedim kendi kendime çok mutlu oldum. sen yaz yazabildiğin kadar abi, zevkle okuyalım.
Hoşgeldiniz Emin bey gözler hep sizi atadı inannın sizi burda görmek çok mutlu etti beni
Emin abi evine hoşgeldin
ya ben sana ulaşmaya çalıştığım hangi foruma girdiysem banladılar beni ya yada üyeliklerimi aktif etmediler halbuki hiç mesajım bile yoktu benim diğer forumlarda öyle sessiz sakin takip ediyordum ben niye böyle oluyor anlamadım. Gel bize katıl diyecektim burada gördüğüme çok sevindim seni hoşgeldin tekrardan.
SUDAN ADAM
Serkan abi ince taneli dolu demişsin de bize yağmur bile yağmaz bence yine iskalayacak gibi geliyor
İstanbulun heryerine yağar bize yağmaz
SUDAN ADAM
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |

ya ben sana ulaşmaya çalıştığım hangi foruma girdiysem banladılar beni ya yada üyeliklerimi aktif etmediler halbuki hiç mesajım bile yoktu benim diğer forumlarda öyle sessiz sakin takip ediyordum ben niye böyle oluyor anlamadım.