Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Ben bizim Antalya’da Mayıs ayında bu kadar sıcak olduğunu hiç hatırlamıyorum özellikle bugün daha sıcaktı

(Son Düzenleme: 05-17-2020, 07:16 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Bugün İstanbul ilçeleri arasındaki sıcaklık farkı 14 derecelere kadar çıktı
resim

Serkanım bu sıcakların arkası tufan gibi duruyor inşallah olmaz ama bu sıcaklık düşüşü hayra alamet değil.

Antalya’da 1945 yılı 38,7 derecelik Mayıs ayı rekoru yerini 43 dereceye bıraktı.

Yarın mgm yayınladığında eklemeyi yaparız. Dünkü rekorlar bile yenilendi. Bu kadar sıcağın ardından çok çılgın bir soğuk hava da şaşırtmayacak. Rekor yüksek sıcaklık değerlerinden sonra rekor düşük sıcaklık değerleri de gelirse şaşırmayın Wink
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Enginist, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, Snowsedat

Maalesef ancak normal değerlere dönüyor gibi duruyor. 
Gezegen üzerindeki en sıcak yerlerden biri Türkiye oldu bugün. Ne acayip.

(05-17-2020, 09:55 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkanım bu sıcakların arkası tufan gibi duruyor inşallah olmaz ama bu sıcaklık düşüşü hayra alamet değil.

İstenmeyen görüntüleri göreceğiz gibi duruyor TaяaηTinom.

İlerleyen tarihlerde ise Avrupa'nın içlerine yerleşecek olan olası bir Yüksek, Akdeniz'de bir çok şeye yol açar.
Geçmişte teğet geçen, Gelecekte hedefi şaşırmayabilir.

Bu yaz çok dalgalı olacak. Sıcaklar yanıltmasın

Mayıs 24'den sonraya dikkat. Ayın son 2-3 gününe çok daha dikkat.
Bazı kokular alıyoruz.
Paylaşırız.

Medicana mı diyorsun üstat serkan Mazallah ama sağlam oraj var gibi işin şakası yok diyogolar yani diyagramlar kudurmaya hazırlanıyor gibisi

(05-16-2020, 12:31 PM)Bluecities Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buyuk ihtimal ve malesef, bu 3 gunde uzun yillarin mayis sicaklik rekorlari kirilacak gibi. Persembe bu havadan kurluyor ve serinliyoruz benim bu serinlemede asiri hava olaylari beklentim var , kantmanlar arasi sicaklik farki bakalim bu olaylara zemin hazirlayacak mi?

Rekorlar geldi,  arkadaşlar da yazmış malesef mayıs ayına göre çok sıradışı günler yaşadık. Kuzey rüzgarları bizi rahatlatacak perşembe ise beklediğimiz soğuma özellikle marmarada etklili olacak. Sıradışı (dolu anlık kuvvetli sağanak ve yıldırım) ihtimali oldukça kuvvetli bakalım şartlar tam olarak oluşacak mı?

Arıca belirtmek isterim polen ve toz aşınımından dolayı hava kalitesi de çok kötü.
  Beğenenler:
  • AZOR, gececi, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, Poyraz, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi