Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Daha başlamadık Smile

Xooner başladık mı?Smile

Birileri serin haberler versin.

Bu havalar bize göre değil.

(05-12-2020, 02:35 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Xooner başladık mı?Smile

Birileri serin haberler versin.

Bu havalar bize göre değil.

Bugünkü 1. perde.
cuma-ctesi-pazar 2. perde (Cuma Bursa 37)

Keşke kışın bunun tam tersi 9 günlük polar atak alsaydık.

Çocukları dışarı çıkardım geldim ama baya bir rüzgar vardı bugün.

Dünkü kadar sıcak hissedilmiyordu.

Burada (Fethiye) ise tam tersi inanılmaz sakin bir hava vardı. Ölüdeniz'e gittik ve tam anlamıyla "çarşaf" gibiydi. Açık denizi yüksekten görebileceğimiz yerlere gittik ve açık denizde bile dalga yok denecek kadar azdı. İçim gitti kendimi denize atmak için Smile yaz sıcaklarında aynı yerlerde metre ile hesaplanacak dalga oluyor. Çok güzel bir denizi kaçırıyoruz :/ tüm sahil ve plaj girişleri jandarma tarafından kapatılmış. Bir yandan Ölüdeniz belki yüz senedir Mayıs ayında bu kadar temiz olmamıştı diye seviniyorum, öte yandan içimde bir burukluk. Aslında sevinç daha ağır basıyor, zira insanoğluna bir ders şarttı. Denize bakarak "ah" çekmek hepimize ders olur umarım.

Haklısın xooner inşallah ders alırız.

Binamızın yan tarafındaki boşluğu hem bina sakinlerinin oturup sohbet etmesi hem de çocukların rahatça oynaması için 2 sene önce kauçuk zemin ile kaplamıştık.

Bu karantina günlerinde o kauçuk zeminde bile otlar ve yapraklı bitkiler sağdan soldan ortadan kendilerine tutunacak bir yer bulup büyümüşler.

Demek ki bir sene eve kapansak ortalık yem yeşil olacak.

Ya tüm dünya çok değil bir sene doğadan elini eteğini çekse.

(Son Düzenleme: 05-13-2020, 10:58 PM, Düzenleyen: AZOR.)

21 Mayıs'ta  hareketlenme başlar
resim
resim

Belkide bu sene göreceğiniz en sıcak günleri göreceksiniz.

Ne zaman? Bu hafta Cuma günü, Haftaya ise Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 35-40 derece arası sıcaklar ölçülecek

Bu derece sıcak günleri Eylül'e kadar Biraz zor görür İstanbul.

Serinledim Serkanım sıcak olduğu zaman katlanır gelir soğuk olduğu zaman kırpılır gelir.

(Son Düzenleme: 05-14-2020, 12:58 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(05-14-2020, 12:36 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serinledim Serkanım sıcak olduğu zaman katlanır gelir soğuk olduğu zaman kırpılır gelir.

Yılladır söyledim. Onlar hep modellerin dansözlüğünden kaynaklanıyor. Söylediğin her iki seçenekte aynı kapıya çıkıyor sıcağa evrilme var işte.
Gerçi GFS eskisi kadar kıvırmıyor biraz daha delikanlı hareketler sergilemeye başladı.

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi