Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(02-17-2020, 03:32 PM)OfluMevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin sürmeli kar yok diyorsa istanbul'a kesinlikle kar yağmıştır izleyin ve görün.Ve perşemne kış başlıyor hade bakalım ya herooo yada merooo   Spiteful  parti zamani

Ay sonu için bende çok fazla ümitliyim kim nederse desin son sözü Mevla söyleyecek ama bu kış iyi bir sistem olmadan kapanmayacak...
  Beğenenler:
  • Burak1980, kral, Poyraz

Allah şifasını versin

GFS de bir sıkıntı var sanırım güncelleme durdu bayadır yenilemiyor sayfayı..
  Beğenenler:
  • gececi, kral, Poyraz

(Son Düzenleme: 02-19-2020, 07:31 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(02-19-2020, 07:15 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS de bir sıkıntı var sanırım güncelleme durdu bayadır yenilemiyor sayfayı..

Aynen Hasancım, benimde dikkatimi çekti...( yoksa kutupları indirecek mor boyalar ellerinde kalmadımı? Big Grin eye Spiteful Smile  )

(Son Düzenleme: 02-19-2020, 08:19 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs bozuksa biz çizeriz sinoptiği aklımızdanda geçen bu zaten veee oldu bitti Big Grin
Gfs benim güncellemem
resim

(02-19-2020, 07:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-19-2020, 07:15 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS de bir sıkıntı var sanırım güncelleme durdu bayadır yenilemiyor sayfayı..

Aynen Hasancım, benimde dikkatimi çekti...( yoksa kutupları indirecek mor boyalar ellerinde kalmadımı? Big Grin eye Spiteful Smile  )

Abim birşeyi 40 kere dersen olur derlerya sen şu paylaşımlarını hele bir 40 a ulaştır bak ozaman sistem şaşıyormu Smile Tongue thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, gececi, KardanadamEmin, kral

(02-19-2020, 08:04 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs bozuksa biz çizeriz sinoptiği aklımızdanda geçen bu zaten veee oldu bitti Big Grin
Gfs benim güncellemem
resim

Erdogan KARdesim mütevazi davranmışsın bizi -12 ler kesmez Smile ben senden -20 lerde bir sinoptik beklerdim, hakkimiz degilmi bu kadar bekledik  thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, KardanadamEmin, kral, Poyraz, snow41

Herkes kendi sinoptiğini çizsin...
Yeni yarışma! En güzel sinoptiği seçiyoruz...
Sende hayallerinde ki sinoptiği tasarla çiz sende kazan...
Son katılma tarihi 25 Şubat 2020
Kar Mutluluktur 

(02-19-2020, 09:19 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkes kendi sinoptiğini çizsin...
Yeni yarışma! En güzel sinoptiği seçiyoruz...
Sende hayallerinde ki sinoptiği tasarla çiz sende kazan...
Son katılma tarihi 25 Şubat 2020

-20 varmı arttıran
resim

Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Serham79, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi