Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(02-05-2020, 07:32 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok soner.
Buraya getirilen yolcuları tekerlekli sandalyeye bindirerek hastaneye sokuyorlar.
Daha gelecek yaralı varmı bilmiyorum. Bayağı bir hareketlilik var burada.

Iyi bari abi. İnşallah hafif atlatmış oluruz. Geçmiş olsun milletçe.
  Beğenenler:
  • snow41, snowserkan

(Son Düzenleme: 02-05-2020, 07:49 PM, Düzenleyen: snow41.)

Son dakika 52 yarali varmis ucakta toplam 171 yolcu 6 murettebat varmis son inclemelere gore ucakta sorun yokmus buyuk olasilikla hava sartlarindan deniyor

52 yarali hastanelere sevkedllmis ancak enkazda halen cikarilmayi bekleyenler varmis su ana kadar ölu yok ama herkesede yani 177 kisiyede ulasilmis degil
  Beğenenler:
  • Beatum

Her iki elim olayda vefat edenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletçe geçmiş olsun.
AdakaR
  Beğenenler:
  • kartutgunu, Poyraz

Dünden beri yazıp yazmamanın arasında kaldım çığ felaketi hakkında düşündüklerimi anlatacağım 41 can gitti karabet geçidinin çığlarla olan tarihi bilinmesine rağmen kurtarma ekipleri 2. Çığ felakettinin zeminini hazırladılar bu konu hakkında bir çok belgesel izledim bu belgeselde kurtarma ekiplerinin uzmanlardan oluşması gerektiğini çığ bölgesinde hiç bir zaman iş makinaları çalışmasının gerektiğini ve hatta insanların bille çok ses çıkarmaması gerektiğini gördüm çığ bölgesinde kalan 2 kişi için o bölgede nasıl oluyorda 300 kişi bulunuyordu ve iş makinalarının tekrar çığ olabilme ihtimali bilindiği halde nasıl çalıştırıldığını anlamış değilim o kadar ilkel çıkarma yöntemleri kullanılmış ki ülkem adına utanç  duydum o kurtarma işlerini yönetenler nasıl görevinden alınmaz o koltukta hala nasıl nasıl oturabiliyor anlamış değilim şimdiye kadar gördüğüm en kötü kurtarma olayıdır bu 
https://twitter.com/Serhat_Halis/status/...66208?s=09
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, Hasan_iSTANBUL, Poyraz

Merak uykumu bastırıyor Yarın saat kaçta trabzona kar yağacak diye düşünmekten uyuyamıyorum ahh ulann ahh Yarın olsada görsek

Cümleten iyi geceler. Yurtdışındaki hava olayları ile ilgili uygun başlık bulamadığım için buraya yazıyorum kusura bakmayın. Önümüzdeki Pazartesi gününde yani 10 unda Köln’den İstanbul’a uçuşum var. Haberlerde fırtına ile ilgili uyarılar var. Almanya‘nın Hollanda sınırı taraflarında tehlike yaratacak derecede fırtına olur mu uçuşum iptal olur mu acaba?

(02-08-2020, 03:34 AM)Snowlove Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cümleten iyi geceler. Yurtdışındaki hava olayları ile ilgili uygun başlık bulamadığım için buraya yazıyorum kusura bakmayın. Önümüzdeki Pazartesi gününde yani 10 unda Köln’den İstanbul’a uçuşum var. Haberlerde fırtına ile ilgili uyarılar var. Almanya‘nın Hollanda sınırı taraflarında tehlike yaratacak derecede fırtına olur mu uçuşum iptal olur mu acaba?

Kardeşim selamlar. Köln ve o bölge genelinde dediğiniz gibi pazartesi erken saatlerden itibaren etkili bir fırtına var. Yalnız sıcaklıklar yüksek, kar değerlerinde değil. Yağmur ihtimal dahilinde. Rüzgâr yönü güney, güneybatı, Batı değişken. 
 Köln Havalimanı'nda üç pist var. Bize yaz aylarında sıklıkla oradan uçuşlar oluyor, tanıyoruz iyi kötü. Rüzgâr yönüne uygun olarak 24 pistinden iniş kalkışlar yapılır ve operasyonu durduracak veya ciddi etkileyecek bir durum olmaz. Eğer pistle ilgili sorun yoksa ve uçuşu yapacağınız uçağın Köln'e gelmesi ile ilgili gecikme veya sorun olmazsa rahatlıkla uçuşunuz gerçekleşir. Almanya, özellikle Düsseldorf tarafları ne fırtınalar yaşıyor, bu beklenen fırtına dert edilecek seviyede değil. 
 Şimdiden iyi uçuşlar.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowlove

Bir sonraki durağımız nedir Üstadlarım. Önümüze bakmamız lazım. Daha 35 günümüz var. Sıradaki sistem nedir?

Efsane ihtimali varsa söylenir arkadaşlar ısmarlama tahmin mi yapacaklar...

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi