Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(02-01-2020, 04:56 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Abi kendi yorumumdur, Hasan Bey olsun Ersel Candan Bey olsun bazı yanlış anlama veya tatsız durumlar yaşanmıştır ama göründüğü gibi hamdolsun döndüler ve eski renklerimizi tekrar büründük. Bu sitedeki insanlar arasında çözülmeyecek sorun yoktur. Yanlış anlama olsun, dikkatten kaçan bir şey olsun olabilir. Inan ki ben hiçbir şekilde tahmin edemedim, edemezdim öyle bir yazıdan dolayı böyle bir durum oluştuğunu. Naçizane ricam şudur ki küçük, büyük fark etmez rahatsız edici ne görsen Sefa'nin dediği gibi şikayet edebilir yahut özelden veya bu sayfa ile bizlere ulaşabilirsin. Ben kendi adıma böyle bir durum oluşmuş olmasından ötürü üzgünüm. Daha dikkatli olmaya çalışırım ama sizden ricam da tekrar edeyim, bizlere rapor edin böyle durumları. Saygılar.

EyvALLAH, Soner. Şunuda hatırlatmadan geçmeyeyim; halen o malum sitenin elemanları değişik niklerle foruma girip burada yazılanlarla orada dalgalarını geçiyorlar, ve bunu şuan dahi yapıyorlar, bu konuya çok özverili birşekilde engel olunmalı yoksa, bu huzursuzluklar burada bitmez. Buranın mutsuzluğundan mutluluk duyan insanlarla karşı karşıyayız bilginize....
  Beğenenler:
  • gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, Xooner

Kim kimin yan hesabı hepsini görebiliyoruz abi. Sen şüphelendigin hesabı raporla özelden sana bilgilendirme yaparız.
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(02-01-2020, 04:58 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada mübarek diyagramlar da senin sessizliğini gördü coştu da coştu Smile

sessizliğim işe yarayacaksa, sıkıntı yok böyle devam o zaman...

Abi ben uzun zamandır orayı takip etmiyorum. Paralı trollerin dolduğu ve hiçbir kalite, saygı, hoşgörü bulunmayan bir yer orası. O nedenle orada ne konuşuluyor, kime ne deniyor zerre kadar fikrim yok. Açıkçası bu durumdan da memnunum. Burada parazitlik yapmaya çalışan kim olursa olsun orada varmış, burada yokmuş bakmayız, kapının önüne koyarız. Bu konuda için rahat olsun. Diğer tarafa da daha az bakmak daha az mutsuz eder diye düşünüyorum. Hatta hiç bakmamak hiç sıkıntı çıkarmaz. Kendimden biliyorum Smile
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

(02-01-2020, 05:07 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-01-2020, 04:58 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada mübarek diyagramlar da senin sessizliğini gördü coştu da coştu Smile

sessizliğim işe yarayacaksa, sıkıntı yok böyle devam o zaman...

Ya abi tam senin zamanların ama sen yoksun anlamında yazdım. Yine yanlış anlama oldu galiba, kusura bakma lütfen.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

Emin abi artık ben bu muhabbetin bitmesi taraftarıyım ve senin sistem hakkındaki yorumlarını merak ediyorum abi
şu nacizane sistem hakkındaki yorumlarını sistem sayfasında paylaşırmısın rica etsem..
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, Snowsedat, Snowtime, Xooner

Asıl bu sistem ( TARANTULA ) arkadaşımızın'dır forumda aktif olanlar takip edenler bilirler 22-23 ocaktan beri gelooo geloooo sistem benim kimseye kaptırmam demişti,kendisini TEBRİK EDİYORUM.Bu arada serkan ve emin abileriminde haklarını yememek gerekiyor onlarda canı gönülden gece gündüz bizleri bilgilendirmek için uğraştı çaba sarfettiler,hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, тaяaηтυℓa

(Son Düzenleme: 02-04-2020, 03:26 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

resim

resim

Çok enteresan geldigi icin paylasmak istedim sizcede oyle degilmi  saskin
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Göksel, Poyraz, Snowsedat

(Son Düzenleme: 02-04-2020, 03:36 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Keçiye benzettim ben, Azor keçisi Big Grin
  Beğenenler:
  • Göksel, Poyraz

(02-04-2020, 03:35 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keçiye benzettim ben, Azor keçisi Big Grin

Bana da deve gibi geldi  Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın, Poyraz

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi