| |
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN, HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞAALLAH..... Herkese hayırlı haftasonları diliyorum...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emreitsa,
(01-17-2020, 09:57 PM)Federer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben ne zaman kıdemli üye olacağımm ?? Sistem sizi bir üst gruba ne zaman atarsa o zaman, Siteye tanımlanan bazı kriterler var buna göre çalışıyor rütbe sistemi. Ve bu tarz soruları İstanbul sayfasında paylaşmaya devam ederseniz üzülerek söylüyorum hiç bir zaman.
Herkese merhaba,
Bazı üyelerimizin merak ettiği ve sürekli İstanbul sayfasında tartışması çıkan konuyu burada size biraz izah etmeye çalışayım, Rütbe sistemi şu şekilde çalışıyor, Örnek; Kullanıcı siteye ne kadar katılım yaparsa (yani aktiflik süreniz) Daha sonrasında yazdığınız yorum sayısı ve aldığınız beğeni sayısı, Bunlar ve benzeri kriterler, Örnek bir yöneticiden ceza alırsanız ceza puanınız yüksek olursa rütbenizin düşme ihtimalide yüksek, Bu arada her kullanıcı grubunun farklı özellikleri var, Örnek; Normal üye olan bir kullanıcı günde 10 mesaj yazabiliyorsa, Katılımcı üye 20 mesaj hakkına sahip oluyor gibi, Umarım az da olsa sistemi sizlere izah edebilmişidir, İyi akşamlar, iyi forumlar...
Selamün aleykum, hayırlı haftasonları arkadaşlar. TC Coşkun diye birisi hakkımda yazdığı olumsuz ve iftiracı mesajının yönetim tarafından silinmeden yayınlanması ve bugüne değinde burada asılı kalan mesaj dolayısıyla burada olmak istemedim. Öncelikle şunu belirtmeliyimki, şahsım eleştiriye tamamen kapalı bir kişiliğe sahip değilim, ancak, söylemediğim, yazmadığım şeyleri söylemişim, yazmışım gibi hayali cümleler kurularak şahsımı karalama kampanyası yapılmasınıda kabul edemezdim. Benim bugüne değin hiçbir paylaşımımda kıyılarda 50 cm kar yağacak, fireni patlamış kamyon gibi geliyor, kara gömüleceğiz kelimelerinin bulunduğu bir yorumum olmuşmu? diğer malum siteden gelip buradaki huzuru bozmak için yeltenenlere bugüne değin prim verilmeden yönetim tarafından gereği yapılırken bukez nedense bu şahsın bu hakkımdaki mesnetsiz yorumu forumda yayınlandı ve taaki bugüne değin sitede bu olumsuz mesaj nedense az evveline kadar asılı kaldı. Halbuki bizlere karşı olumsuz saldırılar taaki malum diğer sitede zaten gün geçmiyorduki yapılmasın. Bizler Serkan ve ben o saldırılara karşı birbirimize omuz vererek, koruyarak, savunarak buralara kadar geldik. İlk defa burada gönül rahatlığıyla yorumlar yapacağız derken malum sitenin elemanları bu sefer burayada huzursuzluk vermeye gelmeye başladılar, oysaki biz zaten o sıkıntılar yüzünden, Serkan kardeşimle mutsuz olduğumuz için oradan ayrılmıştık. Burdada buldular nihayetinde. Ve yine aynı mesnetsiz ve dalga geçmeli, alay etmeli, mesajları buradada yazmaya başladılar. Fakat geçen güne değin bu mesajlara gereken yapılıyordu, ne olduysa o şahsın mesajı silinmediği gibi yayınlanınca üzülmedim desem yalan olur, kendimce her halde yönetim tarafından artık şahsımdan rahatsızlık duyulmaya başladığı düşüncesine kapılmadım dersem yalan olur. O mesaj taaki biraz evvel silindiğini görünce yazma gereği duydum. Kim sildiyse teşekkürler. Biz onca emek verelim, tahminler yapacağız diye kılıkırk yararak birşeyler yapalım, koskoca sitede hiçbir emeği olmadan, 5 tane mesajı olmayan adam gelsin sizi terbiye etmeye, aşağılamaya kalksın,yorumlarınızla alay etsin ve bu şahsın mesajı yayınlansın ve sizin bütün yaptıklarınız boşyere heba olsun, varmı böyle birşey haksızmıyım, varın siz karar verin....Tüm foruma sevgi ve saygılarımla..... (özelden mesaj yazan arkadaşlara bu sebeble cevap vermedim, kusura bakmasınlar.)
(02-01-2020, 03:36 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum, hayırlı haftasonları arkadaşlar. TC Coşkun diye birisi hakkımda yazdığı olumsuz ve iftiracı mesajının yönetim tarafından silinmeden yayınlanması ve bugüne değinde burada asılı kalan mesaj dolayısıyla burada olmak istemedim. Öncelikle şunu belirtmeliyimki, şahsım eleştiriye tamamen kapalı bir kişiliğe sahip değilim, ancak, söylemediğim, yazmadığım şeyleri söylemişim, yazmışım gibi hayali cümleler kurularak şahsımı karalama kampanyası yapılmasınıda kabul edemezdim. Benim bugüne değin hiçbir paylaşımımda kıyılarda 50 cm kar yağacak, fireni patlamış kamyon gibi geliyor, kara gömüleceğiz kelimelerinin bulunduğu bir yorumum olmuşmu? diğer malum siteden gelip buradaki huzuru bozmak için yeltenenlere bugüne değin prim verilmeden yönetim tarafından gereği yapılırken bukez nedense bu şahsın bu hakkımdaki mesnetsiz yorumu forumda yayınlandı ve taaki bugüne değin sitede bu olumsuz mesaj nedense az evveline kadar asılı kaldı. Halbuki bizlere karşı olumsuz saldırılar taaki malum diğer sitede zaten gün geçmiyorduki yapılmasın. Bizler Serkan ve ben o saldırılara karşı birbirimize omuz vererek, koruyarak, savunarak buralara kadar geldik. İlk defa burada gönül rahatlığıyla yorumlar yapacağız derken malum sitenin elemanları bu sefer burayada huzursuzluk vermeye gelmeye başladılar, oysaki biz zaten o sıkıntılar yüzünden, Serkan kardeşimle mutsuz olduğumuz için oradan ayrılmıştık. Burdada buldular nihayetinde. Ve yine aynı mesnetsiz ve dalga geçmeli, alay etmeli, mesajları buradada yazmaya başladılar. Fakat geçen güne değin bu mesajlara gereken yapılıyordu, ne olduysa o şahsın mesajı silinmediği gibi yayınlanınca üzülmedim desem yalan olur, kendimce her halde yönetim tarafından artık şahsımdan rahatsızlık duyulmaya başladığı düşüncesine kapılmadım dersem yalan olur. O mesaj taaki biraz evvel silindiğini görünce yazma gereği duydum. Kim sildiyse teşekkürler. Biz onca emek verelim, tahminler yapacağız diye kılıkırk yararak birşeyler yapalım, koskoca sitede hiçbir emeği olmadan, 5 tane mesajı olmayan adam gelsin sizi terbiye etmeye, aşağılamaya kalksın,yorumlarınızla alay etsin ve bu şahsın mesajı yayınlansın ve sizin bütün yaptıklarınız boşyere heba olsun, varmı böyle birşey haksızmıyım, varın siz karar verin....Tüm foruma sevgi ve saygılarımla..... (özelden mesaj yazan arkadaşlara bu sebeble cevap vermedim, kusura bakmasınlar.) Bu yorumları yeni gördüğüm için ben sildim abi diğer arkadaşlarında sen cevap verdiğin için yorumu silme gereği duymadıklarını düşünüyorum neden yazmadığınla alakalı sana dün bir mesajda ben atmıştım başka nedenlerden dolayı bana cevap yazmadıysan buna üzüleceğimi bilmeni isterim bu forumda bizler artık bir aile olduk bazen gözden kaçan atladığımız şeylerde olabilir insanız hatada yapabiliriz bazen aynı şekilde düşünemeye biliyoruz bunlar için birbirimize gönül koyarsak susup kenara çekilirsek kendi sevdamızdan da vazgeçmiş olmazmıyız, burada Serkan abiyle beraber birbirinize en büyük destekcisi yıllardır sizler oldunuz bundan sonrada belki bir çok kişi gelip geçicek bu forumda ama sizler baki kalıcaksınız inşaAlah. Sizler bizlerden yaşça büyük bireylersiniz bu forumun yöneticisi olarak gördüğünüz yanış ve eksikliklerde bana sitemde edebilirsin bir özel mesaj yazıp bu neden böylede diyebiilrsin abi bu konuda da gocunacak bir insan ne ben nede arkadaşlarım olur diye düşünüyorum eğer yanlışım varsa beni düzeltsinler. Böyle bir sistem bulmuşuz bence bu sistemin hep beraber tadını çıkaralım biz senin mesajlarını özledik abi ne bizi nede kendini mahrum bırakma.. Saygı ve sevgilerimle...
Rahatsız olduğunuzu düşündüğünüz mesajları Rapor Et butonu ile bildirebilirsiniz. Gözden kaçar, unutulur vs. hepsi olabilir. Onun dışında bu tip meselelerin forum ortamında değil özel mesaj yoluyla çözülmesi taraftarıyız. Hasan abi gerekli işlemi gerçekleştirmiş. Bu forumda kimsenin wowdaki gibi seviyesiz bir ortam oluşturmasına izin verilmez. Eğer yorum yönetim tarafından uygunsuz olarak belirlendiyse silinir. Unutulmamalı ki forum yöneticileri bu forumun en koyu kar severlerinden oluşuyor.
SUDAN ADAM
(02-01-2020, 04:27 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-01-2020, 03:36 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum, hayırlı haftasonları arkadaşlar. TC Coşkun diye birisi hakkımda yazdığı olumsuz ve iftiracı mesajının yönetim tarafından silinmeden yayınlanması ve bugüne değinde burada asılı kalan mesaj dolayısıyla burada olmak istemedim. Öncelikle şunu belirtmeliyimki, şahsım eleştiriye tamamen kapalı bir kişiliğe sahip değilim, ancak, söylemediğim, yazmadığım şeyleri söylemişim, yazmışım gibi hayali cümleler kurularak şahsımı karalama kampanyası yapılmasınıda kabul edemezdim. Benim bugüne değin hiçbir paylaşımımda kıyılarda 50 cm kar yağacak, fireni patlamış kamyon gibi geliyor, kara gömüleceğiz kelimelerinin bulunduğu bir yorumum olmuşmu? diğer malum siteden gelip buradaki huzuru bozmak için yeltenenlere bugüne değin prim verilmeden yönetim tarafından gereği yapılırken bukez nedense bu şahsın bu hakkımdaki mesnetsiz yorumu forumda yayınlandı ve taaki bugüne değin sitede bu olumsuz mesaj nedense az evveline kadar asılı kaldı. Halbuki bizlere karşı olumsuz saldırılar taaki malum diğer sitede zaten gün geçmiyorduki yapılmasın. Bizler Serkan ve ben o saldırılara karşı birbirimize omuz vererek, koruyarak, savunarak buralara kadar geldik. İlk defa burada gönül rahatlığıyla yorumlar yapacağız derken malum sitenin elemanları bu sefer burayada huzursuzluk vermeye gelmeye başladılar, oysaki biz zaten o sıkıntılar yüzünden, Serkan kardeşimle mutsuz olduğumuz için oradan ayrılmıştık. Burdada buldular nihayetinde. Ve yine aynı mesnetsiz ve dalga geçmeli, alay etmeli, mesajları buradada yazmaya başladılar. Fakat geçen güne değin bu mesajlara gereken yapılıyordu, ne olduysa o şahsın mesajı silinmediği gibi yayınlanınca üzülmedim desem yalan olur, kendimce her halde yönetim tarafından artık şahsımdan rahatsızlık duyulmaya başladığı düşüncesine kapılmadım dersem yalan olur. O mesaj taaki biraz evvel silindiğini görünce yazma gereği duydum. Kim sildiyse teşekkürler. Biz onca emek verelim, tahminler yapacağız diye kılıkırk yararak birşeyler yapalım, koskoca sitede hiçbir emeği olmadan, 5 tane mesajı olmayan adam gelsin sizi terbiye etmeye, aşağılamaya kalksın,yorumlarınızla alay etsin ve bu şahsın mesajı yayınlansın ve sizin bütün yaptıklarınız boşyere heba olsun, varmı böyle birşey haksızmıyım, varın siz karar verin....Tüm foruma sevgi ve saygılarımla..... (özelden mesaj yazan arkadaşlara bu sebeble cevap vermedim, kusura bakmasınlar.) Hasancım iyi güzel söylüyorsunda, insan hayattan ne bekler? bir yudum mutluluk ve huzur değilmi? Huzur bulduğunuz yerde mutluda olursunuz. Etrafınızda size güvenenler,inananlar, sevenleriniz varsa orası bir nevi cennet gibi gelir insana. Bizler günlük hayatın getirdiği sıkıntılardan, yorgunluktan, koşuşturmacalarından fırsat buldukça mutlu, huzurlu olduğumuz yere koşarız. Orada atarız yada atmaya çalışırız stresimizi, derdimizi, gamımızı, kederimizi orada unutmaya çalışırız. Fakat o kendinizi bulduğunuz ortama, sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı birde istenilmeyen, arzulanmayan birileri nifak tohumları ekmeye çalışırsa ve buna fırsat verildiğini görürseniz benim gibi üzülürsünüz. Şurda bir KAR sevdamız var peşinden fütursuzca koşturduğumuz, ona bile helal getirilmeye çalışıldığını gördüğünüzde ne yapılması gerektiğini söylememe gerek varmıdırki? hemen engel olunmalı, olunmuyorsa o ortamdan insan ister istemez uzaklaşır, kısacası huzurunuz kaçmışsa orada bulunmak istenilmez. İnsanlar ne için yaşarki şu dert dolu dünyada, ne isterki yaşadığı hayattan, sadece bir nebze huzur ve mutlu olduğu bir ortam, hepsibu........
Emin Abi kendi yorumumdur, Hasan Bey olsun Ersel Candan Bey olsun bazı yanlış anlama veya tatsız durumlar yaşanmıştır ama göründüğü gibi hamdolsun döndüler ve eski renklerimizi tekrar büründük. Bu sitedeki insanlar arasında çözülmeyecek sorun yoktur. Yanlış anlama olsun, dikkatten kaçan bir şey olsun olabilir. Inan ki ben hiçbir şekilde tahmin edemedim, edemezdim öyle bir yazıdan dolayı böyle bir durum oluştuğunu. Naçizane ricam şudur ki küçük, büyük fark etmez rahatsız edici ne görsen Sefa'nin dediği gibi şikayet edebilir yahut özelden veya bu sayfa ile bizlere ulaşabilirsin. Ben kendi adıma böyle bir durum oluşmuş olmasından ötürü üzgünüm. Daha dikkatli olmaya çalışırım ama sizden ricam da tekrar edeyim, bizlere rapor edin böyle durumları. Saygılar.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |