Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

kucuk gormek degilde bu isin okulunu okumadan hava tahmini yapan kisilerde var bunuda unutmamak lazim
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, gececi, Poyraz, snowserkan

(11-20-2019, 07:54 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin beyin mesleği meteoroloji mühendisliği , burada hiçbirimiz bu işin okulunu okumadık o yüzden işi bu olan kişileri küçük görmemeliyiz diye düşünüyorum

Nereden biliyorsunuz belki okumuş olan vardır.
Herkes kendi adına konuşsun bundan böyle Smile

(11-20-2019, 07:54 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin beyin mesleği meteoroloji mühendisliği , burada hiçbirimiz bu işin okulunu okumadık o yüzden işi bu olan kişileri küçük görmemeliyiz diye düşünüyorum

2017 mart ayını ocak hatta şubat o da tahmin edememişti. Tahmin edenler de 1 metre kar beklemiyordu. Uzun vadeli tahminlerde hata payı fazladır. Meteoroloji, bu alanda dünyanın en iyisi olanların bile nokta atışı tahmin yapabileceği bir bilim değil ne yazık ki. En azından uzun vadede bu şekilde. Bu nedenle uzun vade tahminlerine bakarak enseyi karartmamak lazım, hayat sürprizlerle doludur  thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, snow41

(11-20-2019, 09:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Nereden biliyorsunuz belki okumuş olan vardır.
Herkes kendi adına konuşsun bundan böyle Smile

Varsa okuyan bence ciksin soylesin gizlimiz saklimiz yok degil mi Wink

Evet okuyan varsa derhal çıksın söylesin.Smile

(11-20-2019, 11:54 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet okuyan varsa derhal çıksın söylesin.Smile

1981 mezunuyum.

Bana okuyan denmez herhalde.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Poyraz

(11-20-2019, 07:54 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin beyin mesleği meteoroloji mühendisliği , burada hiçbirimiz bu işin okulunu okumadık o yüzden işi bu olan kişileri küçük görmemeliyiz diye düşünüyorum

Serkan bey Arkadas meteroloji muhendisligi bolumunu kasdetti

YÜCE RABBİMİZİN SANATI.....
thumbsup
resim

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Nil.Trabzon, Osman58, Poyraz

(11-28-2019, 11:14 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YÜCE RABBİMİZİN SANATI.....
thumbsup
resim

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
resim

Hayırlı cumalar Emin Abim. Müthiş bir olay gerçekten. Hayatta hayretle izlediğim olaylardan birtanesidir şu KAR tanelerinin güzelliği ve birbirinden farklılığı...
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(11-28-2019, 11:37 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-28-2019, 11:14 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YÜCE RABBİMİZİN SANATI.....
thumbsup
resim

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
resim

Hayırlı cumalar Emin Abim. Müthiş bir olay gerçekten. Hayatta hayretle izlediğim olaylardan birtanesidir şu KAR tanelerinin güzelliği ve birbirinden farklılığı...

Aynen öyle değerli KARdeşim...Mükemmelötesi bir sanat...
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi