Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

VE GÜNLERDEN FUTBOL

Haftalardır beklenen Galatasaray-Fenerbahçe maçı bu akşam görücüye çıkacak.
Dev derbi bu akşam saat 20:00'da TT Arena'da oynanacak. 

İnşallah dağ fare doğurmaz ve adına yakışır bir derbi izleriz.
Skor ya da sonuç tahmini olan, kendine ve takımına güvenen arkadaşları merak ediyorum Smile

Ben totem yaparak beraberlik demek istiyorum Smile

İnşallah karşılıklı bol gollü yüksek tempolu, sadece futbolun konuşulacağı güzel bir karşılaşma olur.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, ThunderSnow

Benim tahmin şu yönde olur, Galatasaray maçı 2-1 kazanır Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, UzzMaNN

(Son Düzenleme: 09-28-2019, 12:22 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Futbolun konuşulduğu güzel bir derbi olsun

Bende Fenerbahçe maçı 2 - 1 alır diyorum... Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, ThunderSnow, UzzMaNN

Türkiye'de deprem bilimci jeoloji prefesorleri çok şakacı.her depremde bekliyorduk diyorlar sonrası için birşey diyemeyiz depremin ne zaman olacağını bilmiyoruz tarih vermek imkansız deyip Marmara'da deprem bu periyot içerisinde beklemiyoruz diyorlar..yaw sayın profesörler depremin ne zaman olacağını bilmiyorsunuz da ne zaman olmayacağını nasıl biliyorsunuz ? Dünya da depremin ne zaman olacağını tahmin edebilen yokda ne zaman olmayacağını bilmek tuhaf buda bize özgü bir bilimcilik.. Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum zira faydaki stresi bilemem ama bendeki stres uç noktada ..Bu işte bir tuhaflık var al meteoroloji yi vur rasathane ye jeoloji profesörlerine ..tahminim o ki İstanbul deprem tahminleri adı altında bir güzide sitede kurulmalı doğruyu yanlışı görelim öğrenelim bilinclenelim..bu gidişat hayra alamet değil ..

resim

Amin insallah kayip vermeden ustun basarilarla görevlerini tamamlayip dönerler

(10-10-2019, 07:52 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Amin insallah kayip vermeden ustun basarilarla görevlerini tamamlayip dönerler

Amin ecmain İnşaAllah Kardeşim..

resim

Allah yardımcıları olsun inşallah, kazasız belasız köklerini kurutular ve yurda sağ salim dönerler inşallah..

(10-10-2019, 11:14 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Allah yardımcıları olsun inşallah, kazasız belasız köklerini kurutular ve yurda sağ salim dönerler inşallah..

Amin Ecmain Sezer Kardeşim tüm temennimiz o inşaAllah..

Eyy TÜRK milleti senin senden başka kimse dostun değildir .
Bak bir devlet iki millet diye diline pelesenk ettiğin Azerbaycan dan destek adına gık yok ..Bumu gardaslık ..
TüRKÜM TÜRKİYE sınırları dışındaki herkes benim gardasim felan değil bunu bugün anladım ..Allah TÜRKİYE CUMHRİYET nin yanında olsun ALLAH c,c yüce TÜRK ASKERİNİ ve MİLLET ini korusun...AMİN...
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi